Menu
Genel

YAŞASIN ANNELERİMİZ

thumbnail_image1-8.jpg
Bugün anneler günü…Herkesin annesi,kendisine özel ve en güzeldir.Tüm annelerin ellerinden öpüyorum ve güzel bir gün diliyorum.
thumbnail_image1-10.jpg
Bizim ailenin anneler günü ritueli,kardeşim,babam ve ben hediyelerimizi alır gizlice keyifli birgün hazırlarız fakat son dakikaya kadar kimse anney birşey çaktırmaz.Bu senede hazırlıklarımızı yaptık ve pazar sabahı hediyelerimiz ve öpücüklerimizle annemi uyandırmaya hazırlandık.Swiss Otel Bosphorus’ta brunch bu seneki planımız.Canım annem,meleğim sen herşeyin en iyisine laiksin…
Sevdiğim birkaç arkadaşımada ‘Anneler Günü’ planlarını sordum…

Neslişah Alkoçlar Düzyatan (Annesi Gülşah Alkoçlar)

thumbnail_image2.jpg
 
 
Neslişah’tan annesi ile özel bir resmini yollamasını rica ettim ve bu en özel karelerinden biri çünkü karnında minik Emir Aras Düzyatan var.Onların anneler günü planı 4 Nesil toplanıp Nelişah,Engin Altan ve Bebek Emir’in yuvalarında ailecek Anneler Günü yemeği yapacaklarmış.
 
 
 
 
 
 

Ceylan Çapa (Annesi Şebnem Çapa)

thumbnail_image1-9.jpg
 
Onlar aslında abla-kardeş gibi.Şebnem ablanın hem tatlı sert bir yapısı vardır hemde hep arkadaşımız gibidir.Ceylan’a anneler günü planını sorduğumda çok şaşırdım ‘Çağla10 senedir biz hiç aksatmadan Kuruçeşmede’ki Mia Mensa Restoran’da yemek yeriz’ dedi arkadan Şebnem Abla düzeltti daha bile uzun süre olmuştur diye.Bu sene klasikleşmiş yemek planları değişmeyecekmiş.
 
 
 

Melda Tuna (Annesi İlkay Tuna)

thumbnail_image4.jpg
 
İlkay Abla’da tam anlamıyla şarap gibi kadın derler ya o işte.Yaşlanmak bilmez kadınlardan biri.Kendisini çok beğenirim.Melda’nın güzelliğinin gözle görülür kaynağı.
Onlarında bir anneler günü ritueli varmış.Keyifli bir brunch üstüne uzun uzun sohbet ederek sahilde tüm gün yürüyüş yaparlarmış.Bu sene bruch için tercih ettikleri yer Melda’nın da arkadaşının mekanı olan Etiler ‘La Boucherie’.
 
 

Cansen Yeni Kut (Kızı Aden eşi Burak Kut)

thumbnail_image3.jpg
Cansen benim tüm cilt sorunlarımı emanet ettiğim doktorum aynı zamanda Burak Kut’un güzeller güzelieşi,Aden’in hem annesi hem arkadaşı.
Onların Anneler Günü planını sorduğumda ise, ‘Burak ve ben babalarımızı kaybettiğimiz için o gün annelerimiz ve minik kızımla geçireceğim keyifli bir gün olaca fakat abbesi olmayanlar için hep kalbim biraz buruk olur bugünde bu nedenle çok şaşalı kutlamalar tercih etmeyiz.’ dedi
 

Yorum Yok

    Cevapla