Menu
Genel

İŞTE O DÜĞÜN VE DETAYLARI

ÇOK KONUŞULAN O DÜĞÜN

Dünya gündeminde bolca konuşuldu ben de yorumlamadan geçmek istemedim. Dünya magazininin en sevdiği ailelerden Beckham ailesinin büyük oğlu Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz’in beklenen düğünü gerçekleşti. 2 köklü ailenin bir araya geldiği bu düğün her detayıyla dikkat çekti. Giydikleri,taktıkları,tavırları hepsi ilgi çekiciydi. Gelinlik Maison Valentino,damatlık ise Dior’du. Ben gelinliğe bayıldım beklenenden daha sade ve asildi. Artık yavaş yavaş telli duvaklı,bol işlemeli,kabarık gelinlikler tarihe karışıyor gibi. Gelin ve damat dışında damadın annesi dünyaca ünlü bir moda ikonu olunca Victoria Beckham’ın da bu düğünde ne giyeceği merak konusuydu.

TEPKİLERİ YERSİZ BULDUM



Anne Victoria Beckham,kendi markasının ilk haute couture çalışması olarak metalik gri geceliği anımsatan hafif işlemeli sade bir elbise tercih etmişti fakat damadın annesi olarak bu sade seçim çok tepki aldı. Kimisi özensiz buldu kimisi ise kendi marka tanıtımı için oğlunun düğününü mü tercih etmiş eleştirisinde bulundu. Tarz olarak zaten çok şatafatlı giyinen bir kadın değil bu nedenle ben kendisini gayet hoş buldum. Ayrıca kendi markası olan modacılar genel olarak özel günlerde giyeceklerini kendileri tasarlamayı tercih eder bunda da bir gariplik olduğunu düşünmüyorum. Tabii gelinin annesi öyle güzel ve göz dolduran bir kadın ki bu kıyaslama işin içine girince Victoria sınıfta kaldı. 64 yaşındaki Claudia Heffner gecenin yıldızı oldu hiç şüphesiz.

GOOGLE ARAMALARI DİYOR Kİ



Bu kadar konuşulan bir düğün google’da da haftanın en şok aratılan haberleri arasındaydı. En çok aranan ve yazılan haber damat Brooklyn Beckham’ın eşi Nicola Peltz’in soyadını almasıydı. Tarihte çok fazla görülmüş bir hadise değil konuşulması normal fakat taraflardan da bir açıklama gelmedi. Brooklyn’in Peltz soyadını alma nedeni tam olarak nedir kendilerinden duyamadık. Eşine olan sevgi mi? Kadın-erkek eşitliğine dikkat çekmek mi? Talep kız tarafından mı geldi? Birçok soru var kafalarda. Bir diğer milyon tık alan Google araması ise kayınvalide Claudia’nın taktığı görkemli kolyeydi. Göz kamaştıran gerdanlığın ilginç hikayesi çıktı ortaya ve özellikle biz Türk’leri epeyce şaşırttı. Fiyatına paha biçilemeyen elmas bir dönem Osmanlı padişahı 2.Abdülhamit’e aitmiş. Zamanla isimler gizli tutularak Peltz ailesine kadar el değiştirmiş. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran gerdanlığın hikayesine Türk kullanıcılardan “Olmadığımız masa yok” “Bırakın insanlar mücevherlerimizi konuşsun” gibi gelen yorumlar yüzümü güldürdü.

Yorum Yok

    Cevapla