Menu
Genel

YENİ ÇAĞ ALDATMALARI

 
nagihan-1.jpg
Bu hafta magazin gündeminin baş konularından biri Survivor yarışması ile tüm Türkiye’nin tanıdığı milli atlet Nagihan Karadere’nin eşi tarafından aldatılmasıydı.Şimdi gelelim olayın tartışılacak kısmına.Bu aldatma sosyal medya üzerinden gerçekleşiyor.
Beyfendi karın kaslarını göstermek bahanesi altında çıplak bir resmini karşı tarafa yolluyor.Karşı tarafta bu resim ve konuşmaları şantaj malzemesi olarak kullanıyor ve o noktada ok yaydan çıkıyor.Şimdi bu çok yaygın yaşanan hikaye hakkında etraftan da aldığım duyumlarla yorumlarımı iletmek istiyorum.Beyler sürekli kendinizi aklamaya çalıştığınız bir iddanız var ya ‘fiziksel temas yoksa aldatma sayılmaz’! Eee noldu şimdi? Madem aldatma değil neden bu durum şantaj malzemesi haline geldi ve bir aileyi dağılma noktasına getirdi? Hikayeyi dinleyen kadınların aklından geçmedi mi ‘Oh Allah’ın sopası yok’diye.Sosyal medya yaygınlaştığından beri kadın-erkek ilişkilerinin deyim yerindeyse cılkı çıktı.Nagihan’ın yaşadığı bu tatsız olayda sosyal medyayı hünharca kullanan kadın ve erkeklere ders olacak cinsten.Öyle her çiçekten bal aliyim modunda profil profil atlayarak tek tuşla ona buna mesajlar,beğeniler sallayarak ama fiziksel bir şey yok diyerek aklanmıyorsunuz.Evli kimseler için zaten sosyal medya üzerinden tanışmalar,mesajlaşmaların kabulü olmayacağı gibi bekar kadın-erkeklerde sosyal medyayı at koşturma alanı rahatlığında kullanarak duruş ve saygınlığınızı kaybetmeyin.

CİHANGİR’İN HAZİNESİ

thumbnail_image1.jpg
Son dönemde İstanbul’un en trend mekanlarına imza atan Jüniper grubun yeni bebeği ‘HAZİNE’ açıldı.Cihangir’in popülaritesini Karaköy ve Arnavutköy’e bıraktığı şu günlerde Cihangir’in aradığı ultimatomu bu mekan yaratacak gibi hissediyorum.Şahane bir dekor ama lafın gelişi değil her köşede başka bir detay başka bir görsel şıklık.Menüsünde YOK YOK! Kahvaltıyla start veriyoruz akşam yemeğiyle bitiriyoruz ama o noktada da eğlence başlıyor.Hergün eğlence severlerin yakından takip ettiği isimlerin canlı performanslarıyla hareketlenecek mekan Cihangir’i baya coşturacak gibi gözüküyor.Menüdeki sushiler ve barbekü ızgara ahtapot misafirlerin vazgeçilmezlerinden olacak.

KIZLAR KÖTÜ BİR HABERİM VAR

nutella-cafe-eataly-zorlu-centerda-acildi-42639-12102016143341.png
Başlığıma aldanmayın aslında öyle lezzetli bir haberim var ki size! Biz kadınların tatlıya düşkünlüğü bir başkadır ve kakao-fındık kreması markası Nutella en büyük zaaflarımızdan.Türkiye’nin ilk ve tek Nutella Cafesi açıldı.Zorlu AVM içerisinde ki Eataly’de açılan cafenin menüsü tamamıyla Nutella kullanılan tatlılardan oluşuyor.Eataly’nin executive şefi Claudio Chinali ve Nutella ekibinin birlikte hazırladığı menü tamamen bir lezzet şöleni.Farklı zevkler ve kültürlere hitab edecek tatlı çeşitlerinde kendinizi kaybedeceksiniz.Bakalım sizin favoriniz ne olacak? Nutella’lı wafflelar mı,ev yapımı kurabiyeler mi yok ahududulu Nutella’lı tartlar mı?
image (30x).jpg

CANLI CANLI TİTANİC

theEvent_titanic-site.jpg
Son zamanlarda Biletix’te görüp beni en çok heyecanlandıran etkinlik oldu bu. ‘Titanic Live’ geliyor.Nedir bu etkinliği bu kadar etkileyici yapan? Gelmiş geçmiş en önemli sinema filmleri arasında yer alan Titanic’in kendisi kadar kült müzikleri 28-29Ekim tarihlerinde Zorlu PSM sahnesinde çalacak.11 Oscar almış filmi bu kez bambaşka bir ambiyansta izleyeceksiniz.Yüksek çözünürlüklü filmin gösterimi esnasında James Horner’ın film besteleri 130 kişilik bir orkestra,koro ve Kelt müziği sanatçıları tarafından sahnelenecek.Ezbere bildiğimiz Titanic filminin sahnelerine bambaşka bir anlam katacağı kesin.
20150427_190005.jpg

Yorum Yok

    Cevapla