Menu
Genel

BOHEM TAKILARIN EGEMENLİĞİ

thumbnail_image1.jpg

tarzimcepte.com’dan alintidir.


Aralık ayına girdik,bilirsiniz ki aralık ayı yeni seneye bir adım kala insanın içinin umut ve heyecanla dolduğu senenin son ayı.Bende bu hafta Tarzım Cepte için 2017’nin trend olmaya aday aksesuarlarını araştırdım ve inceledim.
2017’de o pahalı mücevherler,pırlantalar,tek taşlar,altınlar malesef rafa kalkıyor.Doların engellenemez yükselişi ile beraber giyim-kuşam ve aksesuarlarımızda da daha tasarruf dönemine giriyoruz.Eee devir ekonomi devri trendlerde buna ayak uyduracak değil mi?
CAM3671-copy-1000x600.jpg
Haftanın ilk konuğu JuJu Takıydı.Nişantaşında sevimli bir mağazada,canayakın Juju işletmesinin misafiri olduk.Ürünlerin tasarımcısı Caner Çöllü kameradan biraz çekindiği için sözü güzel eşi Özlem Çöllü’ye bıraktı ve Özlem bizi sezon trend parçaları ile ilgili aydınlattı.

Nedir bu bohem takı çılgınlığı?

CAM3692-300x200.jpg
Özlem Çöllü,beni bu konuda aydınlattı.Daha çok ahşap aksesuarların doğal taşlarla kombinlenerek şık fakat etnik bir yapı ile biraraya gelmesi ile bohem görüntü yakalanıyor.Daha salaş bir trendin öncüsü olan bu takıların arasına yarı değerli kristal taşlar ve svarowskilerin katılmasıyla gecede kullanılabilecek bohem takılar ortaya çıkıyor.

BOHEM KOMBİNLER

Benim için bohem takıların en güzel özelliği,kombinlemede sınır tanınmaması.Kişinin zevkine göre 3-5 tane bohem kolyeyi yine bol ahşaplı bileklikler ve doğal taşlı küpelerle kombinleyebilirsiniz.Üzerinizde 10 parçadan fazla aksesuar olmasına rağmen göz yormayan aksine şıklığınızı üst seviyeye taşıyacak kombinler yapmanız mümkün.Oysa ki altın,gümüş ve ya pırlanta kombinlerinde bir kaç parçadan fazlası göz yorar ve şıklığınızı arka planda bırakabilir.
Doğru:Gömlekler ve tek renk ipek bluzlar bu bohem takıları üzerinizde patlatmak için en doğru tercihler olabilir.
Yanlış:Çiçekli,geometrik desenli kısaca karışık baskılı kıyafetler üzerine kullanılan bohem takılar gözü fazla yorabilir.Desenler arasına karışan takılar karmaşık bir görüntü yaratır.
thumbnail_image2.jpg

Yorum Yok

    Cevapla