Menu
Genel

2017 PLAJ SAVAŞLARI

19225944_10154857861784091_2509615280176739931_n.jpg
Başlığımdan da anlayacağınız üzere 2017 yazında Bodrum plajları arasında sıkı bir rekabete şahit olacağız. Geçtiğimiz haftayı sezonun eğlence nabzını koklamak için Bodrum’da geçirdim.
Malum Ramazan, Bodrum pek bir sessiz sakin fakat sezona yetişmeye çalışan mekanlar deyim yerindeyse arı gibi çalışıyor,rakiplerinden daha güçlü çıkış yapmak için stratejiler geliştiriyor.Adeta taht oyunları…Geçen seneki plajlar kaldıkları yerden devam ederken bir o kadar daha yeni plaj açılıyor.Rezervasyon uygulaması ClubTable ekibiyle beraber bizde bu sezon bu plaj savaşlarına dahil olduk ve Yalıkavak’ın en yenisi Zayo Beach için elimizi taşın altına koyduk.

BODRUM’UN EN YENİLERİ

Tüm Bodrum eğlence hayatını anlatmaya kalksam satırlar yetmez. Sezon tam açılmadan önce sezonun favori aday mekanları ve yenilerini rehber olabilecek cinsten anlatayım.
TÜRKBÜKÜ
galen-hotel-beach_333cad9a.jpg
Türkbükü eski cıvıltısıyla beraber eski gürültüsüne de geri dönüyor. İstanbul’un sevilen Cafe-Barlarından Biber ve Hardal kardeş kardeşe yan yana pozisyonlanmış yazlıkçıları bekliyor.2 adım atınca özellikle Türkbükü’nü senelerdir mesken tutan tatilcileri büyük bir sürpriz beklemekte. Senelerdir Fidele Otel olarak görmeye alıştığımız köşe,sanki sihirli bir değnek değmiş gibi bir değişime uğramış. Artık burası Galen Otel ve Club. Türkbükü’nde Daze’den sonra yabancı müzik dinleyenlere ikinci güzel bir alternatif olacaklar.
Biraz ilerde uzun süredir Türkbükü gece eğlencesini tek elinde tutan ‘Sess’i önü arkası sağı solu başka eğlence mekanlarıyla sobelenmiş bir şekilde görüyoruz. Bu kış Uludağ sezonuna da damgasını vurmuş ‘Çilek’ ekibi sağında, Nişantaşı’na hareket getirmiş olan ‘Chance’ solunda. İki mekan da iddialı DJ kadrosu ile gece-gündüz hizmette olacak.
the-sands-beach-club-1.jpg
Cennet koyu’nun rüya oteli Mandarin Oriental’in dışarı açık plajına hangi işletme girse bir türlü dikiş tutturamadı. En son dünya devi ‘Blue Marlin İbiza’nın başarısız denemesinden sonra sonunda tecrübeli bir kadro burada olacak.Türkiye Fauchon ve L’Asiette Restoranları’nın sahibi Alp Franko ve Julien Martin bu yaz ‘THE SANDS BEACH CLUB’ı burada açıyor.
YALIKAVAK
Palmarina-Bodrum-AVM.jpg
Yalıkavak yeni nesil eğlence stiliyle Türkbükü eğlencesini tahtından indirip liderliğini ilan etmişti. Bu senede aynı eğlence devam edecek gibi gözüküyor.Hadise’nin kardeşi Hülya Açıkgöz işletmesinde ki geçen sene açılan ‘LA PLAJ’ bu senede aynı yerinde.Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış eğlence treni ‘TREN YALIKAVAK’ şubesi ile bu sezon Bodrum’da ki ilk şubesini açıyor ve beach partilerine hazırlanıyor.Diğer yeni bir mekan,bir türlü kimsenin telaffuz edemediği ismine rağmen kalabalığı eksik olmayan ‘MAJESTUEUX’.’X BEACH YALIKAVAK’ kumsal hasreti çekenler için yine hizmete açık fakat aynı grup bünyesinde bir çok yenilik var.Ünlü işletmeci Mehmet Davran’ı kadrosuna katan Juniper grup bu kışa damgasını vurmuş canlı müzik mekanı ‘HAZİNE’yi Yalıkavak’a taşıyor ve içerisinde de arabesk müzik severler için geç saatlere kadar açık olacak ‘Bİ ALT KAT’ı tatilciler ile buluşturuyor.
hazine-yalikavak-restoran-1024x768.jpg
Palmarina’nın lüks restoranları Fenix,Nusret ‘in yanındaki Zuma,bu sezon ‘Zuma Pool’ ile havuzu kullanıma açıyor gece ise geçen sene beklenen ilgiyi göremeye Anjelique’in yerini Ulus29 alıyor.
19274813_10154855696709091_287658928132554285_n.jpg
Bizim Yalıkavak’ta ki telaşımız ise Dona Entertainment ve ClubTable gibi iki güçlü ismin işbirliğinden doğan göz bebeğimiz ‘ZAYO BEACH’.Meksika –Tulum esintileri göreceğiniz atmosferi ve İrem Derici,Ayşe Hatun Önal,Edis gibi ünlü isimlerin ‘happyhour’larda sahne alacağı plajımız 17 Haziran’da kapılarını açıyor ve sürpriz işletme kadrosuyla haftanın her günü için eğlence vaat ediyor.Ben ve ekibimin sezon boyunca sürprizlerine hazır olun!
TORBA
nikki-beach-bodrum-tartismasi-buyuyor-4.jpg
Geçen senenin en fazla ses getiren yatırımlarından biri de ‘Nikki Beach-Otel’ oldu.Geçtiğimiz sezonu ısınma ve tanıtım turlarıyla geçiren işletme bu sezon bunun ekmeğini yiyecek gibi görünüyor.Bu sezonun süprizi ise Nikki Beach Türkiye temsilcisi olarak ünlü işletmecilerden Cihan Şensözlü’nün getirilmesi.26 Haziran’da ki WHITE PARTY ile havuz eğlencesi zirve yapacak.Nikki Beach Otel içerisinde ki özel parti odaları da tüm yaz ünlü isimlerin gizli partilerine ev sahipliği yapacakmış.

Yorum Yok

    Cevapla