Menu
Genel

HESABIN YARISI DEVLETTEN 

HESABIN YARISI DEVLETTEN 

 Geçtiğimiz yaz sezonlarından bambaşka bir yaz geçiriyoruz bu sene. Daha önce hiç tecrübe etmediğimiz bir pandemi süreci yaşadık ve hepimiz sudan çıkmış balık gibi karşıladık yaz aylarını. Kimimiz normalleşti tatiline gitti,eğlenceye daldı,kimimiz ise normalleşemedi ve tedbiri elden bırakmamak adına evinde kaldı. Korona virüsünün en fazla vurduğu ve can aldığı şehirlerden Londra’da kafeler,restoranlar ve çeşitli aktivite merkezleri açılmış fakat virüs korkusu sosyal hayatı vurmuş değil öldürmüş çünkü kimsenin dışarı çıktığı yokmuş.Devlet ise insanları dışarı çıkmaya teşvik edebilmek için pazartesi,salı,çarşamba günleri 20 pound’a kadar olan hesapların yarısını karşılıyormuş. Bizde ise neredeyse devlet evde kalmamız için para ödeyecek. Milletlerarası fark böyle bir şey olsa gerek bizler pek korkusuzuz. Böyle bir dönem geçirirken trendlerde neler olup bitiyor gelin bir bakalım.  

ERKEKLERDE LIFTING 

 Aslında bu yazın trendi diyemeyiz bunun için çünkü bir süredir Dünya genelinde kadınlar kendilerini olduğu gibi sevmeyi öğreniyor. Bu yaz dikkatimi en çok çeken olay,plajlarda şu topuklu ve makyajlı gezen kadınların sayısının bir hayli azalmış olmasıydı. Hatta bazı plaj işletmelerinin de kapılarına astıkları uyarılar buna yardımcı olmuş olabilir. Uyarılarda topuklu terlik kullanılmaması,makyaj yapılmaması ve plaj kıyafeti dışında giyinilmemesi kibarca ikaz ediliyor. Sonunda nerede ne giyilir konusunda aydınlanıyoruz sanırım. Kadınlarda durum böyle iken erkek trendleri de tam tersi yöne doğru ilerliyor diyebilirim.Dünya devii moda markalarının erkek modellerine eşarp takması hâlâ kulislerde konuşulurken ülkemizde başka bir trend söz konusu. Son dönemlerde güzellik merkezlerinin yolunu kadınlar kadar dış görünüşüne önem veren erkekler de aşındırıyor. Manikür,pedikür,epilasyon gibi temel kişisel bakımlar dışında en çok tercih edilen uygulama ise ‘lifting’miş. Kirpikleri doğal bir şekilde kıvıran ve kaşları yukarı tarayarak sabitleyen bu işlem erkekler tarafından pek sevilmiş.

 CARDI B’NİN TÜRKİYE SEVDASI 

 Hollywood’un en çılgın isimlerinden rapçi CardiB yeni çıkardığı single’ı ve klibinde Kylie Jenner’in oynaması ile haftanın en gündemsel ismi oldu.Aslında her hafta çılgın ve ön görülemez bir hareket yaparak kendinden bahsettirmeyi başarıyor.Bu hafta ise bizi ilgilendiren bir gündemi vardı bu çılgın kadının.Muhteşem Yüzyılın sıkı takipçisi olduğunu ve Sultan Süleyman’a olan hayranlığını sürekli dile getiren şarkıcı bu hafta kocası ile yaptığı bir canlı yayında tüm izleyiciler önünde kocası Offset’i Türkiye’ye gelmek için ikna etmeye çalıştı. Uzun bir uçuşa pek hevesli olmayan Offset bakalım Türkiye ve Osmanlı sevdalısı eşi için ülkemizi ziyarete gelecek mi.

Yorum Yok

    Cevapla