Menu
Genel / Sağlık Güzellik

Ve Mucize Gerçekleşti! Ölümsüzlük Bulundu…Kök Hücre Uygulamasına Buyrun

ONKİM Derneği ile Yaşlanmaya dur demek…

image1-1.JPG
 
Tamam kabul ediyorum başlıkta biraz abarttım,sizin dikkatinizi çekebilmek içindi ama vericeğim haberler en az ölümsüzlük kadar özellikle bayanları heyecanlandıracak türden.Neden mi?
 
 
Biz kadınlar en çok ne ile uğraşırız? Kendimizle… Orta yaşlara gelen bakımlı bayanlar minicik bir kırışıklığa dahi tahammül edemez.Ama hayatın değişmez gerçeğidir yaşlanmak.
image2-1.JPG

Dün akşam Pera Palace otelde gerçekleşen ONKİM toplantısındaydım ve yaşlanmayı cerrahi operasyon geçirmeden durduran ‘Kök Hücre’ yöntemi fibroblast hakkında bilgilendim ve sizinle paylaşmak için can atıyorum.Demet Sabancı Çetindoğan önderiliğinde gerçekleşen toplantıda da Cansen Yeni Kut,Tunç Tiryaki,Fatih Şirin.Mustafa Karataş,Hüseyin Güner gibi Türkiye’nin en önemli estetik uzmanları ile biraraya geldik ve mucizevi yöntem fibroblastı dinledik.

Fibroblast Nedir?

Cilde parlaklığını,yumuşaklığını,esnekliğini veren kollajen ve elastin gibi maddeleri salgılar.Bir önemli görevide ise yaralanan bölgeyi tedavi etmektir.
Zamanla kollajen ve elastin üretmeyi bırakan fibroblastlar nedeniyle yaşlanmaya başlıyoruz.Yaşlanan ve ya zarar gören bölgeye kendimizden alınan hücrelerin onarılarak ve sayılarını arttırarak kendimize geri verilme işlemide fibroblast oluyor.
laboratuvar.jpeg

Kök hücre uygulama süreci ve sonuçlar

Cildin güneş görmeyen bir bölümünden kulak arkası gibi mercimek büyüklüğünde bir doku parçası alınıyor.Aynı zamanda kişiden alınan kab örneği ile laboratuar ortamında birleştirilerek yeni fibroblastlar üretiliyor ve 2-3 seansda kişiye geri iğne ile enjekte ediliyor.
Botox ve PRP işlemlerini daha önce uygulatmış olanlar bilir yöntem aynı.Yüze uygulandığı zaman 5-6 yaş gençleşmek mümkün.Uzmanların tavsiyesi 27-28 yaş itibariyle bu yöntem uygulanmaya başlayabilir ve yaşlanma durdurulabilir.Yaşlanmış ciltler için ise cildi tedavi edip daha genç bir görüntüye sahip olmak mümkün.
Cerrahi operasyonlara göre çok daha zahmetsiz ve kolay bir operasyonlar.Hücrelerin yüze enjekte edilmesi 2-3 Dakika alıyor.Etkiside hücrelerin yerleşmesi,kollajen ve elastin üretmeye başlaması ile beraber 4-6 hafta arasında gözüküyor.
Açıkçası ben uygulamadım tek sefer PRP uygulamasını denedim aynı işlem olduğundan dolayı size anlatabiliyorum.PRP’de senelerdir bilinen mezoterapi uygulamasının gelişmişi.Yine kişinin kendi kanı ayrıştırılarak trombositi çıkarılıyor ve kişiye geri enjekte ediliyor.Cildim herzamankinden fresh ve gergin olmuştu ama iğnelerle arası çok iyi bir insan olmadığımdan bir daha cesaret edemedim.
Bu uygulamanin fiyat araligi ise ihtiyaca gore 3000-5000 euro.
 
kok-hucre-nasil-uygulanir-41443-7087255324.jpg

Fibroblast hücre tedavisinin kullanıldığı diğer alanlar:

-Dudak dolgunlaştırma
-Yara,yanık izleri
-Ameliyat izleri
-Cilt çatlakları
-Kapanmayan yaralar,sivilce izleri
-Saç dökülmesi

onkim-hakkinda.jpg
DANIŞMA HATTI

02122764449
05303175520
www.onkim.com.tr . info@onkim.com.tr
laboratuvar.jpeg

Yorum Yok

    Cevapla