Menu
Genel / Mekan / Trend

Nedir Bu 'Eğlenceli Cinayetler Kumpanyasi' ?

okan-bayulgen-hem-urpertecek-hem-guldurecek1.jpg
 
Bu yaz Bodrum’a neredeyse tum unlu sanatcilarin sahne aldigi SAHNE Istanbul’un Turkbuku subesininin acildigini duydugumda cok sevindim.Cikacak sanatcilar ve programlarin listelendigi duyuru kagidi elime gectiginde listede Okan Bayulgen’in adi ilk dikkatimi cekendi.
unnamed.jpgSenelerin duayenini bu tarz bir sahnede hic gormemis duymamistim.Aksam gazetesindeki kosemde yazmak icin arastirmaya basladigimda iyice kafam karisti.Bir stand-up mi? Hayir. Show mu? Hayir.Peki nedir? Yemekli-muzikal bir oyun.Oyun derken Tiyatro oyunu evet ama izleyiciler icinde gercek anlamda sonunda odul olan bir oyun.
 
Hmmm kafam iyice karisti simdi.Biraz daha arastirayim bakayim.Dunyaca unlu bir kurguymus bu.Izleyiciler yemeklerini yiyip canli muzik esliginde keyiflenirken biranda unlu oyuncularin dahil oldugu bir kadro bir tiyatro oyununa baslar ve bir konu islenir.Konuk oyunculardan biri o sirada bir cinayete kurban gider ve senaryo akar.Katilin ortaya cikacagi perdeden once tum izleyicilere bir tahmin kagidi dagitilir ve oyunun gidisatindan katilin kim oldugunu tahmin eden masa ve ya masalar odullendirilir.
 
Baya ilgi cekici.Kismet gecen haftayaymis.Sahne Istanbul’un da icinde yer aldigi BVSGROUP’un dijital medyasini yoneten Ahmet Emin Sensoy nam-i diger rahatyazar’in davetiyle ‘Eglenceli Cinayetler Kumpanyasi’na katildim.Yemekler unlu sef Sahrap Soysal’in elinden cikmis lezzetli fakat cok enteresan ve doyurucuydu diyemem ama maksadimiz yemekten ote oyun.
image-24-11-15-17-31.jpeg
Burcu Kara’nin on planda oldugu bir oyuncu kadrosu Okan Bayulgen moderator.Oyunun konusu cinayet.Sesler ara ara yukseliyor ortam geriliyor.Okan Bayulgen ince bir espriyle araya daliyor.Heyecanin hic dusmedigi bir gece adeta.Seyirciler arasinda bulunan unlu konuklar varsa onlarda oyuna katilip ayri bir renk katiyor.Benim katildigim gece bu konuklardan biri unlu taklit ustasi Yavuz Seckin’di.Sayesinde Cuneyt Arkin’i da izledik Mustafa Topaloglu’nu da.
Ilginc olan birde oynanan oyun Okan Bayulgen’in sevgilisi Selin Atasoy tarafindan yazilmis olmasi.Iki sevgili sahnede atisiyor.Okan Bey sikca Selin Hanimla ugrasiyor.Selin Hanim ise olabildigine utangac ve mutevazi.Ama edindigim bir hissiyat ikiside birbirine kariyer ve karakterlerinden dolayi olsa gerek hayran gibi.
12301724_10153358163859091_3115996070924798981_n.jpg
Her carsamba gunu Etiler’de bulunan Sahne Istanbul’da oynanan oyun icin fiyatlar kisibasi 150-250TL civarlarinda ama mekan’dan daha detayli bilgi alabilirsiniz.
TELEFON
0212 2803333
0530 8343333
KONUM
Nispetiye › Nispetiye Mahallesi, Aytar Caddesi, No 27/F, Beşiktaş, İstanbul
aZMG3Zyp.jpeg

Yorum Yok

    Cevapla