Menu
Akşam Gazetesi Yazılarım / Genel / Trend

Yeni Heyecanım ‘ClubTable’

       Tek Tikla Ayağıma Gelsin Furyası

image2.JPG
 
Teknolojinin gelişmesi en çokta üşengeç olanlarımızın işine geliyor. Artık ihtiyacın olan ne varsa bir telefon değil sadece bir tık uzağında… Çünkü telefonla konuşmak bile birçoğumuz için kimi zaman külfet. Biz Türkler genellikle telesekretere konuşamayanlardanız. Hangimiz filmlerde izlediğimiz, bip sesinden sonra bırakılan ‘hey sana ulaşamadım beni ara’ konuşmasını paniklemeden gerçekleştirebiliyoruz ki. Çocukluğumdan hatırlarım. Taksi çağırma, markete sipariş verme, yol tarif etme gibi ufak diyalogları bile arkadaşlarım yapmaktan çekinir hep ihale bana kalırdı. Allah’tan yazılı mesajlaşma olayı çıktı da sesli not bırakma derdi ortadan kalktı. Yemeksepeti.com bu tıkla ayağına gelsin uygulamalarının babasıdır. Zamanla büyük market zincirleri, eczaneler, taksiler hatta oto lastikçiler bile on-line oldu ve tek tıkla ihtiyacımızı gidermek için kapımızdalar. Oh ne ala memleket! Son dönemki favori uygulamam ise ‘GETİR’. Yiyecek- içecek, evcil hayvan ihtiyaçları, konsol oyunları hatta pil, not kağıdı gibi ıvır zıvır ihtiyaçlarınızı bile tek tıkla on-line ödeme yaparak kapınıza getiren uygulama.

Peki Nedir Bu ClubTable Uygulamasi ?

 
image3.JPG
Eğlence ve gece hayatını sevenler içi 10 numara bir uygulama. Projeyi duyduğumda çok heyecanlandım ve ben de ClubTable ekibinin bir parçası oldum. ClubTable yine akıllı telefonlar üzerinden tek tıkla Türkiye’deki en iyi gece kulüplerine yer yapmanızı sağlayan bir uyguluma. Gece kulüplerinde kolayca yer yapabilmek için ya o mekânın müdavimlerinden olmalısınız ya da o müdavimlerin referansında rezervasyon için dakikalarca telefonda beklemekte cabası. Bu yeni nesil uygulamayla sisteme kayıtlı mekânlardan istediğinize tek tıkla stand veya masa rezervasyonunuzu yapmanız mümkün. On-line yapılan mini bir kaporo ödemesiyle ayırdığınız masanın da sizden başkasına tahsis edilmesi söz konusu değil.
image1 kopya.JPG
Beni projede en çok heyecanlandıran bölüm ise uygulamanın kullanıcılarına sağladığı jestler. Örneğin yaptığınız rezervasyonlardan kazandığınız puanlarla uber, limuzin, yat hatta helikopter ile ücretsiz ulaşım kazanıyorsunuz. Doğum gününüzde İstanbul’un en popüler pastanelerinden Venüs’ün sizin için hazırladığı doğum günü pastası ClubTable’dan size hediye. Benim de projeye dahil olmamla beraber kurduğumuz eğlence danışmanları ekibiyle her kullanıcı kendine özel hizmet veren bir eğlence danışmanına sahip. Doğum gününüz, yıldönümünüz, sevgilinize sürpriz ve her çeşit özel gecenizi a’dan z’ye planlayacak bir danışmana sahipsiniz. Hadi tıklayın ve parti başlasın! www.clubtable.com.tr

Yorum Yok

    Cevapla