Menu
Akşam Gazetesi Yazılarım / Genel / Sağlık Güzellik / Trend

ÜNLÜLERİN DOLABINDAKİ FARE YAKALANDI

GARDROP DANISMANIgardrop.jpgBenim gibi sosyal bir insansanız,göz önünde ve ya sürekli insan içerisinde olduğunuz bir mesleğiniz varsa gunde en az 2 kere kıyafet değiştiriyorsanız gardrobunuzda bir okadar geniş ve farklı ürün yelpazesine sahip oluyor,kıyafetleri düzenli şekilde muhafaza edip kombinlemekte işin en zor kısmı.Son dönemlerde pekte popüler olan ‘gardrop detoksu’ lafı uygulamaya gelince pekte zormuş.Vazgeçmeye kıyamadığım pek çok eşya üzerine geldikçe gelen yenileri… İMDAT!

 
Geçen hafta ‘’Gardrop Danışmanım’’ ekibi ile tanışma deneyimimi sizle paylaşmak istiyorum.Meğerse dolaplarıyla nası başa çıktıklarını merak ettiğim ünlü pek çok bayan gardrop düzenleme için kendilerinden hizmet alıyormuş fakat hizmet öncesi imzalanan gizlilik anlaşması gereği isimlerden ve detaylardan bahsetmeleri yasak.Yani hem gerçek hem mecazi anlamda kirli çamaşırlarınız dışarı dökülcekmi endişesi yaşamanıza gerek yok.

‘Gardrop Danışmanım’ Kimdir ? Ne Yapar ?

 
Gardropdanışmanım’ın sunduğu hizmet aslında üç bölümden oluşuyor: 1. adımda gardrop düzenleme, yerleştirme, gerekirse eski/yeni ayırma; 2. adımda eksik ve ihtiyaçları tespit etme 3. Adımda da eğer istenirse eksiklerin alışverişi esnasında kişiye arkadaşlık etme. Bunları birlikte alabileceğiniz gibi sadece ihtiyacınız olan bir adımı da tercih edebiliyorsunuz.
Buluşmamız öncesinde bana gönderdiği anket ile giyim, renk ve hatta marka tercihlerimi sorarak beni yakından tanımaya çalıştı. Öncesinde cevaplarımın ne işe yarayacağını tam kestiremesem de dolap düzenleme esnasında bunları dikkate aldıklarını; bir araya gelmeden önce beni ve stilimi instagram fotoğraflarıma bakarak fikir edindiklerini gözlemledim. Bir de buluşmamıza, hayli profesyonel şekilde hazırlanmış, evimde gördükleri her türlü eşyanın ve özel hayatımın mahremini koruyan bir gizlilik sözleşmesi ile geldiklerinde işlerini ne kadar ciddiye aldıklarını anladım ve açıkçası bu iş çok hoşuma gitti.
Closet-before-and-after.jpg
Ekip, çalışmaları esnasında gardrobun genişliğine en uygun olacak şekilde kıyafetleri renk, boy ve çeşidine göre ayırdı, daha iyi görebileceğim bir düzene getirdi, onları daha iyi görebilmem için her birini ayrı askılara taktı, ne kadar çok siyah kıyafetim ve taytım olduğu gerçeğiyle beni bir kez daha yüzleştirdi ve hatta sancılı da olsa çok eskiyenlerle beni vedalaştırdı. Bir yandan çalışırken, diğer yandan modadan hayli uzak olan bana 2016 ilkbahar/yaz sezon modası tüyoları verdi, bir zamanlar edindiğim şahane bomber ceketimin tekrar moda olduğu haberini paylaştı. Çalışmamızın sonunda izin isteyerek şahaserini fotoğrafladı ve evden ayrıldı. Günün sonunda sadece benim değil, kıyafetlerimi az da olsa elemiş olmamdan hayli keyiflenen annemin de gönlünü çaldı!
gardrop-danismanligi-yaparak-para-kazanmak.jpeg
Kendi dolap detoksunuzu yapmanız içinde size tüm adımları bu şekilde anlatmış olduğumu düşünüyorum fakat sizde profesyonellerle çalışmak isterseniz gardropdanismanim@gmail.com adresinden kendilerine ulaşabilirsiniz.

Yorum Yok

    Cevapla