Menu
Genel

KASIM GÜNDEMİNDEN SEÇMELER

image1.JPG

19 Kasım Ozan Doğulu-Doğuş Çabakçor İlk Defa Aynı Sahnede!

Marka yöneticiliğini yaptığım rezervasyon ve organizasyon uygulaması ClubTable, senenin en ses getiren partisi için kolları sıvadı.
Güzellikleri ve başarılı setleri ile çok konuşulan CIELO kızlarının kabine geçerek başlattığı gece Türkiye’nin en ünlü DJleri Ozan Doğulu ve Doğuş Çabakçor’un performanslarıyla gecenin geç saatlerine kadar devam edecek.Maslak Steigenberger Hotel’de gerçekleşek 2000 kişilik etkinlik biletleri biletix’de satışta.

15-20 Kasım İstanbul Komedi Festivali

istanbulkomedifest_01.jpg
Beşiktaş Kültür Merkezi,yeni sezonda Türkiye’de başka bir ilke imza atıyor ve uluslararası bir komedi festivaline ev sahipliği yapıyor.’Söyleyin de beraber gülelim’ sloganıyla yola çıkan festival BKM Tiyatro,BKM Mutfak,Sahne Beşiktaş,Zorlu PSM ve Uniq Hall’de sizlerle olacak. Demet Akbağ,Ata Demirer,Nilgün Belgün,Yasemin Şefik,Yılmaz Erdoğan gibi önemli isimlerin sahne alacağı festivalde bol kahkaha olacak.

Lezzet Ve Sanatın Buluştuğu Meyhane; SEPYA

Kasım ayının bir başka gündem konusu da usta oyuncu Altan Gördüm’ün Etiler’de hayata geçirdiği Sepya Meyhane.Klasik meyhane kültürünü yeniden yorumlayan Gördüm,gösterişli ve modern tasarımların ağırlıklı olduğu bir mekan yarattı fakat içeride salaş ve rahat hissetmek isteyenler için farklı bir bölüm bulunuyor.İster özel günlerinizi kutlamak için isterseniz de lezzetli yemekleri deneyip kafa dağıtmak için harika bir seçim olacak.
fft99_mf7770697.Jpeg

Mirkelam’ın Dönüşü

Nam-ı diğer koşan adam Mirkelam’a hasret kaldığımız son dönemlerde Mirkelam sahneye dönerek hasrete son veriyor.’Hayat İnsana Her An Gülmüyor’ diyenlere ‘Ah Bir Joker’ gelsin! Her salı İstanbul’un en keyifli mekanlarından Karaköy GOYA’da sahne alacak olan sanatçı misafirlerine eğlence ve aşk dolu bir gece yaşatıyor.
thumbnail_image1-2.jpg

Kadifelerin Zombi Saldırısı

thumbnail_image1.jpg
Yaz aylarından sıyrıldığımız şu kasım ayı günlerinde hangi tasarımcı hangi stilist arkadaşımla konuşsam kadife modasının tozlu sandıklardan geri çıktığından bahsediyor.Valentino,Rochas gibi ünlü markaların sezonluk koleksiyonunda başı çeken kadifeler özellikle cıvıl cıvıl renkleriyle dikkat çekiyor.Yere kadar kadife elbiselerin yanı sıra her türlü aksesuara kadifeler girmiş durumda.Kış aylarının vazgeçilmez şıklığı ‘bootie’lerde kadife kumaşlarla farklı bir hava kazanacak.

Video ART devrimi

Screen-Shot-2015-03-24-at-11.42.09-AM.png
Kasım ayının başında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen Contemporary sergisi bitti fakat dalgalanmaları tüm sektörlerde devam ediyor.Sergide birbirinden ilginç ve başarılı sanat eserlerinin yanında en çok dikkat çekenler video artlar oldu ve günlük hayatımıza da hızlı bir giriş yaptı.Oyuncu,dialog,konu,senaryo gibi ögelere zorunluluk duyulmadan hazırlanan bu videolar özellikle iç mimari ve dekorasyon alanında sıkça karşımıza çıkacak.

Özgür Aras’tan ‘Kapıda Aşk Var’ Raflarda

Müzik,televizyon ve sanat camiasından pek çok ünlü isimle yürüttüğü başarılı projelerden tanıdığımız Özgür Aras’ın yazarlık yönünü de duymayan kalmadı.Şimdi yeni kitabı ‘Kapıda Aşk Var’ kasım ayının en çok konuşulanlarından.Kitap,aşkın hayal ürünü olduğunu düşünen biz modern zaman insanlarını kalbinden yakalayacak türden ve bizi aşka inandırmayı hedef edinmiş.Aşkın gücü;ihaneti,korkuları ve geçmişin kötü anılarını yenebilir mi? Okuyun ve görün derim.
thumbnail_image1-1.jpg

Yorum Yok

    Cevapla