Menu
Genel

BİR GÜLELİM BİR AĞLAYALIM

thumbnail_Facetune_20-02-2018-20-33-34.jpg
Kolay ağlayan bir tipimdir.Gülmek kadar ağlamanında doğal bir reaksiyon olduğu kanısındayım.Duygusal filmleri geçin şu kamu spotları var ya hasta küçük çocuklar falan onlarda bile gözlerim hemen dolar.
Ama bu zamana kadar hiç sosyal medyada bir şeyler karıştırırken telefonuma karşı göz yaşları dökmemiştim oda oldu.Benim gibi duygusal insanların harap olduğu haberlerle sarsıldık bu geçtiğimiz haftalarda.Mehmetçik için zor günler geçirmiyormuşuz gibi birde çoçuklara uygulanan cinsel istismar haberleriyle kanımız dondu.Benim işim sosyal ve eğlenceli haberler vermek,okurken keyfinizi kaçıracak yazılardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor! Özellikle çocuklara,küçücük bebeklere yapılan bu vahşet gündemdeyken,sosyal medya çalkalanıyor iken buna kalemimi dokundurmadan geçemedim.Elimizden bir şey gelemiyor olmasıda işin en demoralize eden kısmı.Tek yapabildiğimiz hükümetten daha caydırıcı cezaların yürürlüğe sokulmasını ve ebeveylerin çocuklarına susmayayı öğretmesini talep etmek…Umarım bu çocuk canavarları hakettikleri cezayı fazlasıyla alır.
 

KIRMIZI HALI’DA BIR ‘GECCE’

gecce-mekan-140826YN.jpg
Mekan,Magazin,yeme-içme ve sosyal yaşam portalı ‘GECCE’yi bu sektörlere ucundan bile yakın olanlar çok iyi bilir.Kurucusu Kenan Erçetingöz ve eşi Gül Erçetingöz büyük başarılara imza atmış iki kişi birde büyük bir Gecce ekibiyle birleşince yaptıkları işlere yakışır görkemli ‘Mekan Ödülleri’ gecesine ev sahipliği yapıyorlar.2018 Gecce Mekan Ödülleri de bu salı gecesi Hilton Bomonti Otel’de gerçekleşti.Şu an için 2018’in en şatafatlı en ünlüsü bol gecesi oldu.Efendime söyleyeyim arabadan indik kırmızı halı ve dev bir basın ordusu ile kapıdan içeri girdik.İçerideki her sima tanıdık.Gül Erçetingöz konukları tek tek kapıda karşılıyor.İlk gözüme çarpan isimler Seda Sayan,Orhan Gencebay,Serdar Ortaç,Berkay,Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl oldu.Daha sayamadığım pek çok sosyetik ve ünlü kokteyl alanında salon kapılarının açılmasını bekliyor ve basına pozlarını veriyor.Kadınlar şıkır şıkır şıklık yarışında erkekler jilet gibi takımlarını çekmiş.Diyeceğim o ki konuklar pek bir özenmiş…Yemekli-müzikli salona geçtik herkes masalarına yerleşti ve Özge Ulusoy-Burcu Kıratlı sunumuyla ödül töreni başladı.Ünlü isimlerin ödülleri taktim ettiği gecede Dünya ve Türkiye’de ki başarılı mekanlar ödüllendirildi.Bu keyifli gece için tekrardan Gecce ailesine tebriklerimi iletmek isterim bende.
05-Serdar-Chloe-Loughnan-Ortaç-683x1024.jpg

37BİNLİK ENERJİ

1056585_620x360.jpg
Geçtiğimiz hafta Londra seyahatimde aklımda kalan bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.Londra’da bir kaç ihtiyacım için bir eczaneye girdim.Baya büyük ve lüks bir eczaneydi içinde ne ararsanız var.Çeşitli kozmetikler,gıda takviyeleri,kremler.Biz kadınlarda meraklıyızdır böyle şeylere bende tek tek ürünleri inceliyorum o sırada günlük enerji için doğal ne tavsiye edersiniz diye sordum çalışanlardan birine.Hemen ‘Ginseng’ dedi.Ginseng nedir? Uzakdoğu ülkelerinde yetişen,halk hekimliğinde yararalanılan kazık köklü,oysu bir bitki.Etki alanı çok büyük.Cildi güzelleştiriyor,metabolizmayı hızlandırıyor,cinsel gücü arttırıyor,kan şekerini dengeliyor,hafızayı kuvvetlendiriyor,bağışıklık sistemini güçlendiriyor,Sinir sistemi üzerinde epeyce etkili,depresyon,kaygı bozuklukları gibi rahatsızlıklarda tedavi amaçlı kullanılıyor en önemlisi ise günlük enerji ve motivasyonu arttırıyor.Mücizevi bir bitki yani.Bunu hap şeklinde günlük tüketebilirsiniz ve ya direk bitkinin özü reçel kıvamında saf bir şekilde satılıyor bir sıvı ile karıştırıp içebilirsiniz.Bu saf hali en güçlüsü.Sordum fiyatı nedir bir kutu ‘Ginseng Özü’nün diye.7Bin Pound! yani yaklaşık 37Bin TL! Görevli şaka yapıyor sandım ilk başta yok vallahi baya ciddi beyfendi.Hemen vatandaş-esnaf muhabettine başladım bunu alan varmıdır? kim buna bu kadar para verir? falan filan.Bu sabah bir hanımefendi kendisine annesine ve eşine 3 kutu aldı dedi.Kim o? dedim.Türk bir hanım dedi.Benm gözler fal taşı gibi açıldı.Türk mü!? Yani 111Bin TL ödedi kendisi.Kim olduğunu bilmiyorum tabi yazım bir şekilde önüne düşerse o kendini anlayacaktır.Sadece merakımdan sormak isterdim bu 37Bin TLlik ginseng ile düz duvara bile tırmanabiliyormuyuz acaba?

Yorum Yok

    Cevapla