Menu
Genel

ANTİPATİKSİNİZ !

thumbnail_IMG_2104.jpg

Bu hafta magazin gündemi beni hasta etti desem yeridir.İnsanlara hiç tahamülümün kalmadığı bir noktaya mı geldim yoksa gerçekten bazı karakterler bizim sabrımızı mı zorluyor diye düşünüyorum.Bende şöyle bir haftanın antipatiklerini sıralayım dedim.

Sabrımı ilk zorlayan kişiler,uzun süredir kanserle savaşına yenik düşen meleğimiz Neslican Tay’ın arkasından din duyarı kasanlardı.Genç kızın mini etekli fotoğraflarının altına çirkin çirkin yorumlar yapan bir kitle vardı ya onlardan bahsediyorum işte.Gözü yaşlı bir aile ve toplumca yaşanan bir acı varken hala mini etek giymişte şortla gezmişte böyle cennete gidemezmişte gibi yorumlar yapanlar baş antipatikler sizlerdiniz! Bir de Neslican hayattayken yalandan çok samimilermiş gibi gösterip işi şova döken bir ölümün arkasından prim yapan fenomen kitle vardı onlara hiç girmiyorum.Buradan tekrar Neslican’ın tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.Nur içinde uyusun.

thumbnail_IMG_2105.jpg

MAGAZİNDEN TAKILANLAR

İlk olarak Master Chef jürisi olarak tanıyıp sevdiğimiz daha sonra türlü hareketlerle bir o kadar irite olduğumuz Hazer Amani var listemde.Şarkıcı Sıla ile yaşadıkları aşk,bomba gibi gündeme düşmüştü.Bu kadar popüler bir ilişki içerisindeyken muhabirlerin bu ilişkiyi sorması kadar doğal ne olabilirdiki? Muhabir arkadaşlar klasik sorularını sormaya başladı evlilik var mı? Bu ilişkiyi resmiyete taşımayı düşünüyormusunuz? vb. sorular.İzlediğim görüntüde soruların karşısında 10 kere duyamadım duyamıyorum gibi şeyler tekrarlıyor şefimiz ve muhabirleri canından bezdirip uzaklaşıyor.Ne var yani işini yapan muhabirlerin aklıyla oynamak yerine kibarca bir yanıt verseniz ya da bu sorulara maruz kalmayacağınız bir isim ile beraber olabilirdiniz derler adama.

Diğer bir antipatiğimize gelelim.Sosyal Medya fenomenimiz Selin Ciğerci’nin sevgilisine mesajlar atan kadının olduğu mekanı basarak rezil etme hadisesi vardı gündemde.Kimine göre yerinde bir tepkiydi kimine göre abartıydı.Benim takıldığım nokta mesajları atan hanımefendinin olay esnası ve sonrasındaki tutumu.Ben bir eşşeklik yaptım diyip özür dilemek yerine takındığı pişkin ifade beni deli etti.Ne var yani attıysam attım yine olsa yine yaparım gibi bir tavır.Bazen yaşanan olaylardan yüzümüz kızarıp ders almayı öğrenmeliyiz.

GERÇEK HAYAT ŞOKU

thumbnail_IMG_2107.jpg

Dünya’nın en prestijli ödüllerinden Emmy’ler sahiplerini buldu.Gecenin en çok ödül alan yapımı Game of thrones dizisi oldu.Ben ödüllerden ve ya katılımcılardan bahsetmicem.Her yaptıkları olay Kardashian ve Jenner kardeşlerden Kim ve Kendall en iyi gerçek hayat şovu ödülünü vermek için sahneye çıktı ve olanlar oldu.Kendi şovlarının düzmeceden ibaret olduğu bir çok kez ıspatlanmıştı bunun üzerine ödülü verirken yaptıkları konuşmada gerçek insanlar ve tamamiyle gerçek hayatta yaşananların şova yansımasından bahsetmeye başlayan ikili bir anda salondakilerin kahkahalarına maruz kaldı.Malesef gerçek hayat sizin şovunuzda gösterdiğiniz gibi değil aynen bu şekilde acımasız diye yorumlandı.

Yorum Yok

    Cevapla