Menu
Genel

Amerika’dan Türk Haberlerine Devam

thumbnail_image1.jpg

Adriana Lima Dogumgununden cektigim bir kare


Yazıma canım arkadaşım Mert Davran’ın ilk single’ı ‘İkizimize Benzer’ şarkısını tebrik ederek başlamak istiyorum. Uzun suredir hayalini kurduğu hedefine ulaştı. Harika bir parça ve kliple müzik sektörüne bomba gibi düştü. Allah yolunu açık etsin, başarılarının devamını getirsin…
mert-davran-ikimize-benzer.jpg
Evet! Ben hâlâ Miami’deyim. Sıkça ‘Oraya mı yerleştin?’, ‘Oturma iznin çıktı mı?’ esprilerine maruz kalıyorum. Tabii ki uzun zamandır keşfetmek istediğim bir yerdi Miami ve işle tatili de birleştirebildiğim zaman buranın keyfini çıkarmak kaldı bana da. Bir ülkeyi, bir şehri tanımak için bir süre yerel yaşamak lazım. Bana göre bu nedenle fırsatım oldukça tatillerimi uzun tutarım. İyice karış karış gezdiğim şehri didiklerim. ‘Miami’de çok Türk var’ lafı dillere pelesenktir. Açıkçası ben çok Türk ziyaretçiyle karşılaşmıyorum. Sanırım sezondan dolayı ama burada inanılmaz işler başarmış birçok Türk varmış onu gördüm. Buranın en popüler mekânlarından biri olan ‘The Deck’in sahibi de Türk’müş.

Adriana Lima’nın doğum günündeydim

Deck+Island+Gardens+Valentine+2016+tnNN3hLuPWUl.jpg

The Deck at Island Gardens Miami


Miami’de pazar günleri elit kesmin gittiği akşamüstü saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar süren partileriyle meşhur 2 yer var. Biri ‘Seaspice’ geçen yazılarımda bahsetmiştim. Diğeri ise ‘The Deck at Island Gardens’. Okyanus kenarında konumlanmış loca ve restoran düzeni olan bir mekân. Buranın açılma hikâyeside enteresan. Rezidans yapılması planlanan dev bir araziye inşaatlar başlayana kadar alanı değerlendirmek adına açılmış bu restoran, gelin görün ki popülaritesi dünya çapında bir mekâna dönüşmüş.
adriana-lima-marko-jaric-expecting-second-child-960x1350.jpg

 Adriana Lima ve Marko Jaric.


Geçen hafta sonu ünlü Victoria’s Secret modeli Adriana Lima’nın kuzeni Eduardo’nun davetiyle Adriana’nın The Deck’te kutlanan doğum gününe katıldık. Mekân sahibi Bahar Bayraktar bizi kapıda karşıladı. Türk nerede olsa Türk işte. İçimizde var bu misafirperverlik. Bahar da aynen öyle tüm misafirleriyle tek tek ilgileniyordu. Doğum günü masasına geçtik. Ufak tefek süslemeler yapılmıştı, happy birthday balonları falan… İçinde başka top modellerinde bulunduğu 10 kişilik kız arkadaş grubu, ailesinden birkaç kişi ve menajerinin olduğu bir masa. Bol bol dans ettik. Hatta beraber göbek bile attık Adriana ile. Akşamın ilerleyen saatlerinde masaya şu tüm dünyanın konuştuğu Adriana Lima’nın çocuklarının babası aynı zamanda aldatan eski kocası Marco Jaric katıldı. Marco’yu çok sevdim, çok iyi anlaştık ama o masada onun ne işi vardı onu anlamadım.

MIamI’de son trend parti otobüsü

thumbnail_image1-3.jpg
Bir Türk haberi daha size… Şu an son bir aydır şehrin en çok konuşulan olayı birkaç Türk ortak tarafından hazırlanmış parti otobüsü. İçinde barı, dans pisti, striptiz çubuğu bile var. Şimdiden dünyaca ünlü Jean Claude Van Damme, Heidi Klum gibi pek çok isim bu otobüsü kiralamış. Uzun bir rezervasyon listesi var zaten. Kimi şehir içinde doğum günü, bekarlığa veda gibi özel günlerini kutlamak için kullanıyor kimileri ise Miami’ye yakın Orlando gibi şehirlere giderken bu otobüsü kiralayarak yolculuklarını parti haline çeviriyor. Öyle çok uçuk rakamlarda değil. Yiyeceğiniz, içeceğinizi dışarıdan kendiniz getiriyorsunuz. Onun dışında saati 125 dolara parti otobüsü emrinize amade. Bence keyifli ve yaratıcı bir fikir. Türklerin böyle bir girişimciliğe imza atmış olması çok hoşuma gitti.

Arto’ya ‘Hayırlı Olsun’

thumbnail_image1-1.jpg
Şarkıcı Arto’yu tanıyanlar bilir. Bir ayağı İstanbul’da diğer ayağı Miami’dedir. Hakkında Miami’de emlak zengini diye de pek çok dedikodusu yapılır. Burada Türklerin çok sık gittiği Segafredo Cafe’de karşılaştık. Kendisini uzun süredir görmüyordum. Biraz hasret giderdik. ‘Hadi sahnelere dön’ baskılarıma başlamışken ‘Daha büyük bir süprizim var. Şu an stüdyodan çıktım. Yaza bomba bir single geliyor!’ dedi. Valla ne yalan söyleyeyim ben heyecanlandım. Uzun süredir ortalıklarda gözükmemesinin varmış demek ki bir nedeni. Bu single’dan sonrada ikinci parçası Serdar Ortaç’tan gelecekmiş. Onunda çalışmaları hızla devam ediyormuş. Biraz parçayı mırıldanınca bayıldım. Parçanın adına daha tam karar vermemişlerdi ama büyük ihtimal ‘Hayırlı Olsun’ olacak dedi. E benden de Arto’ya kocaman bir ‘Hayırlı Olsun’ o zaman… Bu yaz bol bol dinleyeceğiz.

Yorum Yok

    Cevapla