Menu

thumbnail_IMG_6234.jpg

Uzun süredir beklenen başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Atiye dizisi sonunda galasını yaptı. Fragman etkileyici gözüküyor. Atiye’nin yayınlanacağı aynı dijital platformda yayınlanmış Çağatay Ulusoy’un dizisi Hakan:Muhafız’da aynı heyecan ve merakla izleyicileriyle buluşmuştu. Dizilerin konseptleri aslında hemen hemen aynı gibi. Tarihimizden esintilerle harmanlanmış bilimkurgunun içine dahil olduğu konular. Hakan:Muhafız ilk sezonunda beğeni toplamış olsa da 2.sezonunda sınıfta kaldı diyebilirim. Türk yapımlarda bilimkurguya daha tam anlamıyla alışamadık biz sanki. Dram,aşk,entrika ve aile konuları benliğimize yerleşmiş işin içine bilim kurgu girince ister istemez garipsiyoruz biraz. Bakalım Atiye dizisi bu algıyı kırabilecek mi?

OYUNCU STRATEJİLERİ

thumbnail_IMG_6235.jpg

Kendi gözlemlerim sonucu aklıma takılanları paylaşmak istiyorum sizinle. Uzun süredir bir dargın bir barışık olan Beren Saat-Kenan Doğulu çifti,boşanma haberlerini beklerken el ele kol kola objektiflere yansıdı ve sevenlerini adeta sevince boğdu. Bu süreçte taraflar ne açıklama yaptı ne de çok fazla kamera karşısına geçti. Barışmanın ardından Atiye dizisinin galasında ilk defa Beren Saat’i yüzünde güller açarak basına röportaj verdiğini gördük. Sözüm sadece Beren Saat’e değil bir kısım oyuncu grubu hep bu taktikle ilerliyor ve bana nedense samimiyetleri asla geçmiyor. Bahsettiğim olay şu, belli bir hayran kitlesine sahip ünlü isimlerin yaptıkları işlerin yanı sıra özel hayatları da bir o kadar merak ediliyor. Türkler olarak magazine düşkün bir toplumuz bu konuda hem fikriz herhalde. Günlük yaşamlarında magazine karşı sert bir duruş sergileyip,uzatılan mikrofonları ellerinin tersiyle iterek hiçbir soruya cevap vermeyen bu ünlülerimiz farkettim ki gala ve lansmanlarında şeker mi şeker bir kimliğe giriyorlar. Bu durumda insan merak ediyor hangisi gerçek sizsiniz?

thumbnail_IMG_6236.jpg

SÜREYYA’NIN DOĞUM GÜNÜ

Sosyete genç ve en zengin kadınlarından Süreyya Yalçın’ın senelerdir her adımı magazinde sıkça yazılıp çiziliyor. Her giydiği her yaptığı bir olay… Uzun senelerdir tanıdığım ve yakın arkadaşım olan Süreyya’yı keşke benim gibi yakından tanıyabilseniz. O iddialı kadının içinde pek uysal ve anaç bir kişilik yatıyor. Özellikle eşi Ozan Baran ile birlikteliği Süreyya’yı çok daha mutlu ve sevecen bir insan yaptı. Miami’deki evlerine misafir gittiğimde Süreyya’nın eşine yemekleri bile kendi elleriyle yaptığına şahit olmuştum. Hafta başında eşi Ozan’dan gizli bir mesaj aldık biz Süreyya’nın arkadaşları olarak. Sürpriz bir doğum günü partisi düzenlenmişti. Raffles Otel’in barında gerçekleşen doğum günü her kadının hayal edeceği türdendi. Her yer süslenmiş ve tüm mekan Süreyya’nın sevenleriyle dolmuştu. Harika bir sürpriz oldu onun için. Burdan da arkadaşımın doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum.

thumbnail_IMG_6237.jpg

Yorum Yok

    Cevapla