Menu
Genel

BİTMEYEN MEVZUMUZ;EVRİM GEÇİREN ÜNLÜLER


Taa Televole Magazin zamanlarından beridir özellikle ünlü kadınların eski ve yeni halleri karşılaştırılır. Uzaya gittik geldik mevzu yine aynı kim estetikli kim doğal kim ne kadar değişmiş kim evrim geçirmiş… Tüm Dünya’nın gözü önünde evrim geçiren koca bir aile var;Kardashian Ailesi.Özellikle Jenner kardeşler deyim yerindeyse ekranda doğdu büyüdü sere serpe serpildi ve tüm ailenin güzelleşme yolunda adım adım evrim geçirmelerine hep beraber şahitlik ettik.Eleştiren çoktu ama kopyalayan ve bu değişimin büyüsüne kapılan daha da çoktu.Onları bu hale getiren Doktor Simon,Dünya’nın en popüler doktorlar listesinde başı çekmeye başladı.
TÜRKİYE’DE Kİ DURUM İSE
Burada ise estetik yaptıranlar yerden yere vuruluyor ve eleştiri oklarının hedefi haline geliyor. Ufak dahi bir estetik operasyon geçirdi iseniz güzel kız/yakışıklı çocuk sıfatının yanına direkt ‘’ama estetikli’’ ‘’ama doğal değil’’ yaftası ile yaşamaya mahkumsunuz. Başta ünlüler ve estetik yaptıran kişiler bu operasyonları saklamak zorunluluğunda hissediyor. Hande Erçel,Fahriye Evcen,Birce Akalay,Tuvana Türkay bu eleştiri oklarının sık sık hedefinde olan başlıca isimler. Evet ciddi değişim geçirmişler orası doğru lakin sosyal medyada 18 yaşındaki fotoğrafıyla 30 yaşındaki fotoğrafın kıyaslanması da bana haksızlık geliyor.
ANNESİNE BAKALIM
Mevcut durumun geldiği son nokta ise benim ağzımı açık bıraktı. Estetiklerini saklayan ünlü kadınları ifşa etmek için ünlülerimizin annelerinin fotoğrafları gün yüzüne çıkarılıyor ve ünlü kadın ile annesinin fotoğrafı yan yana kolajlanarak anne ile benzerlikler ve benzer olmayan bölgeler hakkında yorum yapılıyor,bu şekilde ne kadar doğal olup olmadığı anlaşılmaya çalışılıyor. Pes doğrusu! Eee geçtiğimiz günlerde bağıra çağıra yaptırdığı göğüs estetiğinden bahseden Songül Karlı’yı linç eden yine bizdik. Ekranda bu kadar rahat söylenirmiymiş böyle şeyler dendi… Ah bu sosyal medya çıktı çıkalı neyi neden linçlediğimizi takip edemez oldum. Amerikalı ünlülerin,nefret söylemlerinden ötürü sosyal medya hesaplarını askıya alma hareketi bakalım işe yarayacak mı? Yararsa bizde denesek…

Yorum Yok

    Cevapla