Menu
Genel

NESLİHAN GİTTİ TUBA GELDİ


Dizi severlerin gündeminde bu hafta yüksek izleyici kitlesine sahip ‘Sefirin Kızı’ dizisindeki önemli değişiklik vardı. Dizinin başrolündeki Neslihan Atagül sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etmesi gerektiğini açıklarken flaş transfer haberi geldi. Neslihan yerine Tuba Büyüküstün geçiyor diziye ve dizinin sevilen oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu da diziye veda ediyor. Türk dizilerinde,sezon ortasında yapılan böyle büyük değişikliklere asla alışkın değiliz.Daha önce tek hatırladığım,reytinglerde uzun süreler başı çeken Muhteşem Yüzyıl Dizisinin başrol oyuncusu Meryem Uzerli’nin tükenmişlik sendromu nedeniyle diziye veda ederek yerine Vahide Perçin’in getirilmesiydi. Vahide Hanım rolü iyi üstlendi lakin dizi kan kaybetmeye başlamıştı. Bakalım Sefirin Kızı dizisinin kaderi bu oyuncu değişikliği ile ne yönde değişecek merakla bekliyorum.


ELÇİN’İN ŞANSSIZLIĞI MI DESEK


Aslında magazine çok fazla malzeme veren bir oyuncu olmamasına rağmen köşemde fazlaca konu ettiğim ünlülerden,Elçin Sangu. Şöyle bir geçmiş yazılarıma döndüm baktım da genelde başarısızlıkla biten dizi ve filmlerini mevzubahis etmişim güzel oyuncunun. Kiralık Aşk dizisiyle gönüllerimizde taht kuran güzel ve sempatik oyuncu,Kiralık Aşk’tan sonra neye el attıysa fiyaskoyla sonuçlandı maalesef.Sinema filminin gişede hüsrana uğraması kendisine sorulduğunda ‘O benim değil yapımcının problemi’ tarzında bir açıklama yaparak eleştiri oklarının hedefi oldu.Netflix’de yayınlanan ‘9 kere Leyla’ da muhteşem oyuncu kadrosuna rağmen izleyiciden düşük not aldı.Artık duruma Elçin’in şanssızlığı mı desek başarısızlığı mı desek bilemedim. Yıldız oyuncuda artık reklam filmlerine yöneldi. Umarım bu sektörde yolu açık olur…


DOLANDIRICILAR İŞ BAŞINDA


Geçtiğimiz senelerde Çeşme’de bir internet sitesi üzerinden ev kiralayan,ödemesini yaptıktan sonra emlakçının verdiği adreste öyle bir ev olmadığını gören ve emlakçıya bir daha ulaşamayan arkadaşımın dolandırılma hikayesini yazmıştım.Şimdi ise araba kiralamacılarının aynı dolandırıcılık yöntemine başvurduğunu öğrendim.Şirket sahibi arkadaşım ‘en iyi rent a car’ sitesi üzerinden ‘mutlu rent a car’ a ulaşıyor (sitelerin isimlerini özellikle vermek istedim ki okuyucularımızdan aynı şekilde mağdur olanlar olmasın) kapsamlı internet siteleri vewhatsapp hatları üzerinden satıcı ile görüşerek 2 lüks araç kiralıyor. Her şey usülüne uygun ve bilinçli devam ederken satıcı,prosedür gereği ödeme yapılmadan araçları gösteremeyeceğini ve kiralama işlemini gerçekleştiremeyeceğini söylüyor. Karşısındaki muhatap kişiye güvenerek arkadaşım ödemeyi gerçekleştiriyor ve para karşı tarafın hesabına geçtiği andan itibaren Whatsapp’tan ve aramalardan bloklanıyor. Parayı alan kişi sırra kadem basıyor deyim yerindeyse! Ortada ne bir muhatap ne de parası ödenen arabalar var. Paranın yollandığı isim ve banka şubesi aleni olduğundan ötürü şu an olay savcılıkta ve bu dolandırıcıların bulunması için emniyet iş başında… Lütfen birebir görmeden,referans almadan yapacağınız internet alışverişlerinizde çok dikkatli olunuz.

Yorum Yok

    Cevapla