Menu
Genel

KAFELER DOLDU TAŞTI


Tüm Türkiye çapında risk bölgelerine göre normalleşmenin ilk adımları atıldı. Buna en çok sevinen ise uzun süre kepenklerini kapatmak durumunda kalan kafe ve restoranlar buna paralel olarak yeme-içme severler oldu. İstanbul’dan ilk manzaralar geldi ve yasağın açıldığı ilk gün itibarıyla kafeler doldu taştı hatta sıralar oluştu. Gerekli önlemler alındığı taktirde sektör adına sevindirici manzaralar bunlar. Açılan mekanların üzerine büyük görev düşüyor tekrar kapatmaların geri gelmemesi için lakin kişisel kanaatim biz müşterinlerin de sorumluluğu elden bırakmaması. Herkes kendi hijyen ve korunmasına çok dikkat etmeli.

DÖNEMİN POPÜLER DAĞ EVİ


Normalleşmenin atıldığı adımlardan önceki haftasonunu bu sene 30.yaşını kutlayan Swiss Otel Bosphorus’da geçirdim.Otel hemen lokal hem yabancı misafirler ile neredeyse doluydu.Tüm hijyen koşulları ön planda tutularak hiç tedirgin olmadan keyifli bir konaklama deneyimi geçirdim.En merak ettiğim ise otel içinde yer alan ‘Chalet’ restorandı çünkü sosyal medyada pandemi döneminde en çok ilgi gören mekan oldu. Aslında Chalet uzun yıllardır Swiss Otel Bosphorus içerisinde hizmet veren fondü ağarlıklı menüsü ile bir İsviçre restoranı. Otantik şahane bir dağ evi dekorasyonu var ama pandemi döneminde mekanı cazipleştiren ise restoranın bahçesine kurulmuş iglolar. Bu iglolar içerisinde kimseyle temasa girmeden ağırlanıyorsunuz. Öyle yoğun bir talep var ki restorana 2 ay sonrası için rezervasyon alıyorlarmış.

DİZİ FANLARININ ZORBALIĞI


Ekranlarda fenomenleşmiş dizilerin erkek ve kadın başrollerini gerçek hayatta da yakıştıran fan kitleleri uzun zamandır var. Hatta bazı dizi aşkları gerçek hayata da taşındı. Ama bu fan kitleleri kimi zaman rahatsız edici boyutlara getirebiliyorlar durumu. Hercai dizisinin başrolleri Akın Akınözü ve Ebru Şahin birbirine çok yakıştırıldı lakin gerçek hayatta farklı insanlarla ilişkileri olan ünlü isimler bu yapılan yakıştırmaların haddini aştığını ve rahatsızlık duyduklarını dile getirdi. Son çıkış iseRamo dizisiyle ekranlarda olan başrol ikilisi Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’den geldi.Ciddi bir fan kitlesine sahip olan ikili maalesef biz farkında olmadan zor günler geçiriyormuş bunu Murat Yıldırım’ın instagram paylaşımıyla öğrendik. Meğerse Murat Yıldırım’ın eşi İmani Yıldırım dizinin fanları tarafında sözlü ve yazılı zorbalığa uğruyormuş uzun zamandır. Fan adı altında bu nasıl bir davranış ve düşünce bozukluğudur inanmak algılamak mümkün değil.

Yorum Yok

    Cevapla