Menu
Genel

Sanal para çılgınlığı


Vallahi bu ara nereye baksam konuşulan konu aynı. WhatsApp sohbetleri, sosyal medya, televizyon herkesin dilinde Bitcoin ve sanal paralar. Nasıl oldu da bir anda bu kadar gündem haline geldi bilemiyorum çok ilgi alanım da değil lakin bilinçsiz yapılan yatırımlar ciddi zararlara yol açıyor. Bu hafta okuduğum bir haber tüylerimi diken diken etti. Tüm varlığını bu sanal paralara yatıran ve hepsini kaybeden genç,hem ailesini katletmiş hem de kendi canına kıymış. Şu anda sosyal medyanın köpürtmesi ile popüler olan bu sanal paralar daha çok gencin canını yakacak gibi gözüküyor lütfen bilinçsiz yatırımlar yapmayınız.

Sabıka kaydı güncellemesi

Dünyanın en çok kullanılan randevu uygulaması Tinder,önemli bir özellik getirmeye hazırlanıyor. Milyonlarca kullanıcıya sahip uygulama, bugüne kadar insanları tanıştırdığı gibi tehlikeli durumların içine de soktu. Sadece bir profil üzerinden tanımaya çalıştığımız insanla gerçek hayatta yüzyüze gelmek başlı başına tehlike. Uygulama artık sabıka kaydı incelemesini devreye sokacak. Konuştunuz ve gerçek hayatta buluşmayı düşündüğünüz kişinin sabıka kaydına ulaşabileceksiniz. Bence çok yerinde bir güncelleme olmuş bu tarz uygulamalarda başı yanan çok hemcinsim olduğunu biliyorum belki bu özellik riskleri azaltır.

Hollywood magazini

Hollywood haberleri ile devam ediyorum. Uzatmalı nişanlısı Arod ile ayrıldığı söylenen Jennifer Lopez,çıkan haberlerle alakalı hiçbir açıklama yapmamıştı bu nedenle kamuoyu sessiz sakin ayrıldıklarını düşünüyordu ki ikili magazine yakalanmış yani ikili cephesinde bir ayrılık yokmuş. Yakın zamanda boşanma kararı alan Kim Kardashian ve Kanye West ile ilgili cepheden Kim’in hayranlarını heyecanlandıran bir haber dolanıyor. Ünlü Kanadalı şarkıcı Drake, Kim’e kafayı takmış ve yakınlaşmanın yolunu arıyormuş.Bakalım ileriki günlerde kokusu çıkar bu dedikodunun da. Bir diğer önemli gündem konusu ise olaylı bir evlilik ve boşanma süreci yaşayan Angelina Jolie ve Brad Pitt cephesinden geldi. Boşanma dilekçesinde eşi tarafından evlilikleri süresince hatta çocuklarının gözü önünde şiddet gördüğünü açıklanmış Angelina. Bu açıklamalardan sonra boşanmanın seyri nasıl ilerleyecek merak konusu.

Yorum Yok

    Cevapla