Menu
Genel

Haftanın Müzik Hitleri

merve murat.jpg

Merve Boluğur-Murat Dalkılıç


Millet olarak zor ve üzücü bir dönem geçiriyoruz.Yaşananları adeta film izler gibi izleyerek ne olup bittiğini anlamaya çalışıyoruz.Temennimiz daha fazla canımız acımasın,milletimizin birlik ve beraberliği bir daha bozulmasın.Ben biraz bu yaslı havayı dağıtıp müzik  gündemini  kaleme almak istiyorum.

Boya Gitsin

murat-dalkilic-epik-muzikonair.png
 
Geçen haftanın en heyecan verici haberi dostlarım Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çiftinden geldi.Murat Dalkılıç, uzun zamandır üzerine çalıştığı albümü EPİK ile müzik piyasasına hareket getirdi.Albümün en büyük özelliklerinden biri ise ‘Boya Gitsin’ şarkısında eşi Merve Boluğur ile yaptığı düet.Merve’nin müzik piyasasında ki ilk deneyimi çok güzel tepkiler aldı.Kim bilir bu sektörde çalışmaları devam eder belkide…

İlla Aşk

thumbnail_image1.jpg

KERİM


Yazın en kıpır kıpır şarkısı yepyeni bir isimden geldi;Kerim.Daha dumanı üstünde taptaze bir albümle müzik piyasasına giren Kerim,dinleyici tarafından beğeni  ile kucaklandı.”İlla Aşk” parçası dijital platformların en çok tıklananları arasına girdi.Albümde İskender Paydaş,Ersay Üner gibi pek çok önemli isimle çalışan Kerim’in diğer parçalarını heyecanla bekliyoruz.
maxresdefault.jpg

Cuppa

97568bf10bfc4771cb93f4a7b6937431.jpg
Yalan değil,haftanın en çok konuşulanı ise Mega Starımız Tarkan’ın yeni single’ı ”CUPPA”.Ama keşke olumlu yönde konuşulanlar arasında olsaydı! Bizim insanımızı bilirsiniz,kritik yapmak,eleştirmek en sevdiğimiz şey.Valla Tarkan’ın Cuppa’sını da gözünün yaşına bakmadan yerden yere vurduk.Haksız mıyız? Hayır.Senelerce unutulmaz,dillere pelesenk olmuş şarkıların mimarı olan Tarkan’dan bu kadar popüler kültürün esiri olmuş bir dönüş beklemiyorduk.Tarkan bu vardır bir bildiği beklide dinledikçe severiz Cuppa’yı.
tarkan-yeni-albumu-cuppa-ile-geri-donuyor--2279411.Jpeg

Yorum Yok

    Cevapla