Menu
Akşam Gazetesi Yazılarım / Genel

Mekan Mekan Yılbaşı Gecesi Kılavuzunuz

yilbasipartisiorganizasyonu.png
Yılbaşı gecesini kutlamak bizim kültürümüzde olmasa bile biz Türkler sevdiklerimizle bir araya gelip kutlama yapmak için her şeyi bahane edebiliriz. Sıcakkanlı ve soyuna düşkün bir milletiz. Bayramlar seyranlar ülkemizde de bir başka sıcak kutlanır.
Yeni yılın başlangıcı da güzel bahane değil mi? Ailecek toplanıp ve ya sevdiklerimizle eşimizle dostumuzla bir araya gelip geride kalan seneyle vedalaşıp umutla bakılan yeni bir yılı selamlamak. Tabii her kutlama her eğlencenin bir de maddi boyutu var. Biliyorsunuz ki özel günler en ticari günlerdir. Yeni yıl kutlamaları da bence bugünlerin en cep yakanlarındandır. Yılbaşı gecesi evde bile otursanız eşe dosta hediye, şık bir sofra, yiyecek, içecek derken harcamalar şişer gider. Ben yeni yılın ilk gününü İstanbul’daki seçkin mekânlarda geçirmek isteyenleriniz veya nerede ne var diye merak edenleriniz için bir piyasa araştırması yaptım. Bazı mekânlar özel yeni yıl organizasyonları ve ikiye katlanan fiyatlarıyla dudak uçuklatırken, bazı kulüpler ise fiyat politikalarını bile değiştirmeden müşterilerini ağırlıyor.

İstanbul’da canlı performanslar

Gelelim İstanbul’a…
EtkinlikResim-Fiziksel.jpg
Biz ‘çocuk da yaparım kariyer de’ diyen bayanların idolü Demet Akalın’ın sahnesi en favorilerden. Wyndham Grand Levent, Demet’in enerjisiyle yeni yıla girmek isteyenlerimiz için ayırmaları gereken bütçe 500TL- 1.000 TL arası.
 
 
bengü-2016.jpg
Güzel popçumuz Bengü ise Hilton Convention Hall1’de sahnede. Bengü severlerde 400 TL- 900 TL arası bir ödeme yapacak.
5651b656b80e1758e93f08ebb436c7d5caf77ee9394a8.jpg
Hall2’de ise Türkiye’nin en ünlü DJ’leri bir araya geliyor. Ozan Doğulu, Suat Ateşdağlı, Erdem Kınay ve Doğuş Çabakçor’u bir arada dinlemenin bedeli masa veya stand sahibi olmak istiyorsanız 800TL- 5 bin TL arası.
Boğaz’da eğlencenin bedeli:
Reina, Sortie, Anjelique, Lucca gibi kulüplerin yılbaşı fiyatları kişi başı 350- 1.300 TL arasında değişiyor.
Etiler, Ulus mekânlarında yılbaşı:
Etiler’in top mekânları Sunset, Ulus29, The Galliard, Fenix’de yılbaşı fiyatları ortalama kişi başı 500–1.250 TL.
Nişantaşı’nda yılbaşı eğlencesi:
Sess, Vanity, Limoncello, Redroom, Frankie İstanbul gibi mekânların kişi başı fiyatı; 250-800 TL.
Karaköy’ün popüler mekânlarında yılbaşı:
Madeo İstanbul, Goya, Mitte, Colonie gibi mekânlarda kişi başı fiyatlar 300- 1.000 TL arasında yemekli ve yemeksiz olarak değişiklik gösteriyor.
Taksim Pera’da bölgesindeki gece kulüpleri:
Çilek Pera, Tren Pera ve Zilly’de ise yılbaşı eğlencesi ortalama kişi başı 200–600 TL.
 

Club Table’dan 200 TL yılbaşı hediyesi

12376243_10153394897109091_954069041836588088_n.jpg

Marka yöneticiliğini yaptığım, gece kulüplerinde tek tıkla masa ve stand rezervasyonu yapabildiğiniz uygulama Club Table’dan yeni yıl hediyesi… Yılbaşı gecesi rezervasyonunuzu Club Table üzerinden yapan herkes bir sonraki rezervasyonunda 200 TL indirim kazanıyor. Ayrıca her rezervasyonunuzla kazandığınız puanlarla uber taksi, yat, limuzin ve helikopter transferi fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Kıbrıs’a Elexus damgası

tarkan_elexus_2015_tarkanistan.jpg
Önemli sanatçılarımızın birçoğu Kıbrıs’ta sahne alıyor. Sibel Can, Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Sıla ve daha pek çok ünlü isim… Fakat bu sene de en çok konuşulan sahne, Megastarımız Tarkan’ın ki. Kıbrıs’ın yeni göz bebeği Elexus Otel’de Tarkan’ı dinlemek için en az 3 gün otelde konaklayıp 1.500TL’yi gözden çıkarmalısınız. Bu arada otel daha çok yeni olmasına rağmen gidenler anlata anlata bitiremiyor. Özellikle çalışan yemek şeflerinin sunumları ve açık büfesi büyük övgü alıyor. Gönül isterdi Megastar’ı da izlemek ama başka zaman muhakkak Elexus’u deneyimlemeli.

Yorum Yok

    Cevapla