Menu
Genel

Bodrum Gezip-Tozma Dünyasından Son 3 Favorim

13706851_147776905653044_222444164_n.jpg
2016 Bodrum yaz sezonu için çeşitli spekülasyonlar kulaktan kulağa yayılmaya devam ediyor.’Bodrum bu sene bomboş!’ diyenler ‘Esnaf kan ağlıyor!’ diyenler…Gelin görünki birbirinden şık ve keyifli mekanlarda açılmaya devam ediyor.Hınca hınç dolu olmasada Bodrum yinede eğlenceli ve keyifli.Yeni mekanlardan son 3 favorimi sizle paylaşayım dedim.

Moon Beach Yalıkavak

IMG1382-1024x618.jpg
Kimse itiraz etmesin Bodrum Türkbükü plajlarının popülaritesini sollayarak,orda bir Yalıkavak var uzakta… diyerekten tüm Bodrum eğlence hayatını Yalıkavak’a yönlendirmede öncülük eden mekan Ali Ünal ve Erkan Ünal’ın sahibi olduğu Moon Beach’ti.Bir kaç sezondur farklı yerlere taşınan işletme bu sezon yuvaya döndü.Yalıkavak’ta harika bir otel ve plaj ile Bodrum’un en iddalılarından oldu.Burası diğer Bodrum plajları gibi bangır bangır eğlenceden çok konfor ve huzur sunmayı hedefleyen bir işletme.Ama sanmayın ki Happy Hour gibi eğlencelerden de mahrum kalacağız.Ne de olsa mekan kaptanları Ali ve Erkan Ünal,eğlence sektörünün en tecrübeli isimlerinden…
image1.PNG

Soprano’s Bodrum Marina

image1 (1).PNG
PR dünyasının kraliçesi Senem Çapa ve müziğin dahisi Aykut Gürel aşk dolu beraberliklerini bir mekana dönüştürdü.Bodrum’da kim ile konuşsam Soprano’s un kokteylleri ve manzarasından bahsediyor.Hem romantik,hem enerjik…Yok yok hepsini unutun baya cool bir mekan.Gün batımında yan gelip yatın terasta turuncu güneşi izleyin bu kadar sakinlik yetti mi? Çünkü 22.00 itibariyle dans etmeye başlayacaksınız.
soprano-bodr-144016LM.jpg

Mufla Plaj Yalıkavak

Mufla-Plaj2-copy-370x247.jpg
 
Geçen sezon Bodrum’da en keyif aldığım mekanlardan biri Mufla Restorant’dı.Keyifli ortam,lezzetli ev yemekleri.Bu sezon restorana kardeş geldi Mufla Plaj! Ay ne şeker bir dekorasyondur o öyle! Bodrum’un pembe çiçekleri arasında hem doğanın tadını çıkar hem de deniz-güneşin.Romantizm yaşamak isteyen çiftlerin en uğrak mekanı aynı zamanda.Mufla Plaj’ın lezzetlerine ara verebilirseniz deniz üzerinde ki hamak salıncakta bir instagram fotoğrafı çektirmeden çıkmayın.
thumbnail_image1.jpg

Yorum Yok

    Cevapla