Menu
Genel / Magazin

ESİNLENMEK VE KOPYALAMAK ARASINDA Kİ İNCE ÇİZGİ

s-43bc58aad4217d8f206cfdb3105ded63424cb4e1.jpg

Gündeme hızlı bir giriş yapıyorum ve Tuvana Türkay’ın kulaklarımızda çın çın çınlayan kahkahası ile yazımı açıyorum. Biraz argo bir tabir olacak ama görüntüleri izledikten sonra “Ne yaptın kızım sen?” dedim içimden. Bu kadar hoş ve zarif görüntüsü olan bir kadının bile isteye kendini bu kadar itici gösterebilmiş olması şaşırtıcıydı çünkü. Bahsettiğim konu Onur Tuna ve Tuvana Türkay’ın başrollerini paylaştığı Ağır Romantik filminin gala gecesinde oyuncuların basın söyleşisi esnasında yaşananlar. Onur Tuna filmi çekerken çok eğlendiklerini söylerken sıra rol arkadaşı Tuvana’ya gelince garip bir kahkaha patlatarak “filmi çekerken çok eğlendik klişelerine girmicem” diyor. Rol arkadaşı Onur Tuna deyim yerindeyse yerin dibine geçiyor. Filmin diğer oyuncularından üstad Altan Erkekli’nin Türkay’ın açıklamasına tepkisi yüzünden okunuyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyeceğim ama bu sefer kötü reklam gişeyi etkiler gibime geldi.

tuvana-turkay-agir-romantik-filminin-galasinda-12930640_2823_amp.jpg

O NASIL SQUAT YAHU

kim-kardashian-a-ozenen-linet-30-bin-tl-ye-kalca-12909890_7354_m.jpg

Şarkıcı Linet’i birebir tanımasam da çok içi dışı bir tatlı bir kadın imajı veriyor bana. Çok polemiklere girmez güleryüzlüdür falan filan. Bir konser görüntüsü geldi Linet’in dapdar bir tulum ve gerçek dışı bir popo görüntüsü. Tamam biz kadınlar bu güzellik işleriyle haşır neşir olduğumuz için popo implantıdır dolgudur silikondur anlıyoruz bu uygulamaları ama erkeklerde kör değil ki be kardeşim muhabirlere popomda operasyon yok squat yaptım diyorsunuz Linet Hanım. Muhabirler tabii utana sıkıla pek squatlık durmuyor demeye çalışıyor ama nafile… Ah şu Kardashian ailesi yüzünden hep bunlar! O yapay takma popo görüntüsünü trend yaptılar. Bizim ünlülerde onların peşine takıldı gidiyor.

5e4bd8f979da3e03a4bae865.jpg

KOPYALA YAPIŞTIR ÜNLÜLERİMİZ

İnstagram’da keyifle gündemi takip ettiğim hesaplardan biri olan Timelessmag ara ara yabancı ünlülerin stillerini kopyala yapıştır kendine uygulayan Türk ünlü kadınlarımızı paylaşıyor. En son aklımda kalanlar Kendall Jenner-Yasemin Özilhan ve Dua Lipa-Aleyna Tilki benzerliği. Bazı isimler hatta modacılar! var ki bu kadar da olur mu diyorum. Biz Türkler esinlenme olayını tamamen kopyalamakla karıştırıyoruz. Linet’in popo mevzusu gibi bu durum da işte birinde görüp beğendiğimizi bana yakışır mı yakışmaz mı demeden uygulamamız ya da üzerine hiç emek katmadan yabancı tasarımcıları kopyalamamız ne büyük hata.

Yorum Yok

    Cevapla