Menu
Genel / Magazin

SOSYAL MEDYA İFŞALARI GÜNDEMDE

 

o_murat_boz(3).jpg

Yine haftalık magazin gündemimizi bir masaya yatırmak istedim. Bu haftanın en çok konuşulan konularının başında ünlü erkeklerin ifşaları vardı. İfşa denince de öyle uygunsuz görüntüler falan değil İnstagram mesajları. Ünlü olmayan erkekler at koşturur gibi sağa sola önüne gelen her kadın profiline rahat rahat mesaj sallarken ünlü biri yapınca deyim yerindeyse manşet oluyorlar. Zamanında Murat Boz baya nasibini almıştı bu ifşalardan yeni talihlilerimiz ise Rafet El roman ve Kubilay Aka oldu. Şahsi fikrimi soracak olursanız her ne kadar sosyal medya aşklarına pek inanmasam da saygı çerçevesinde tanışmalara karşı değilim. Karşı tarafın niyetini elbette bilemezsiniz ama siz ne kadarına izin verirseniz o kadar hayatınıza girebilir bu insanlar bunu da unutmayalım…

5735151e-e7cf-41cb-a720-e22def0ebe90.jpg

 

 

TEHLİKELİ SULAR BURALAR

090120201059552359303.jpg

Gelelim ünlü erkeklerin ifşalarına… Erkekler kadar ünlü kadınlarda sosyal medyayı tanışma aracı olarak kullanıyor ama kimsenin ifşalandığını hatırlamıyorum. Rafet El roman ve Kubilay Aka’nın attığı mesajlarda da çirkin bir yaklaşım görmedim,çok rahatsız olan cevap vermez geçer. Eğer bu kişi evli değilse ya da bilinen bir ilişkisi yoksa,söz konusu mesajlarda çirkin tabirle rahatsız edici askıntılık yoksa kadının televizyona çıkıp mesaj atan kişiyi rezil etme çabası,linçlemeye başlaması bana çok basit ve başka amaçlarla yapıldığı hissiyatını veriyor. Geçen gün Esra Erol programında sosyal medyada tanışıp mağdur edilen genç kadınlardan bahsederken “Allah bu sosyal medyayı bildiği gibi yapsın” dedi şakayla karışık. İzleyiciler hep bir ağızdan onay verdi. Anlayamadığım şu,madem bu kadar karşıyız bu sosyal medya tanışmalarına hâlâ genç kızlarımız nasıl ve neye güvenerek kendilerini mağdur ettiriyor. Biraz komşunun başına gelenden kendimize ders çıkarmayı öğrenelim.

ALENİ KİTAP İFŞASI

BBYW8Xh.img.jpeg

Diğer bir gündemsel mevzumuz Mustafa Sandal’ın kitabında Defne Samyeli ile olan eski ilişkisini kaleme alması. Defne asla böyle bir şey yok diyor mahkemeye baş vuracağını söylüyor,Mustafa ise annem bile şahit diyor. Bu iddia doğru mu eğri mi bilemeyiz tek bildiğim şey seneler önce yaşanmış bir durum varsa bu milyonlara ifşalanmadan önce karşı tarafın rızasının alınması. Zor olmasa gerek Mustafa Sandal’ın kitap yazma sürecinde Defne Samyeli’yi arayıp yazdıkları için bir teyit alması. Zamanında Adriana Lima’yla ilişkisi eleştirilirken Metin Hara’da aynı gaflete düşüp “ben hep güzel kadınlarla beraber oldum” başlığı altında eski ilişkilerini tek tek isim vererek ifşalamıştı. “Hiç mi yol yordam bilmiyorsunuz be kardeşim” demek istiyorum bu beyefendilere.

Yorum Yok

    Cevapla