Menu
Genel

NEDEN BUNU YAPIYORSUNUZ?


Korona günlüklerinden biraz uzaklaşarak Türk magazinine hızlı bir giriş yapmak istedim bu hafta. Malum 2021’in ilk günlerinde magazinimiz hareketliydi.Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz cephesi dalgalıydı…Bir takipten çıkarma sonra geri takip etme hadisesi yaşandı kim bilir neler yaşanıyor o cephede de bize böyle uzaktan tahmin yürütmesi kalıyor.Belli olan bir durum var ise o da bu aşkın kıvılcımları hâlâ sönmemiş hâlâ bir hareketlenme var…Hadise demişken Hadise-Kaan Yıldırım çifti de kafaları karıştıran ikililerden.Hadise bir süre instagram üzerinden çat diye bir açıklama yaptı ve bu ilişkiyi ‘’bitirdiğini’’ açıkladı.Kendi kararı olduğunun altını çizmişti,bu metinde öfkeli bir kadın vardı.2021’in ilk paylaşımlarından birini ise yine sevgilisi Kaan Yıldırım’ın ev bahçesinden yaptığı iddia edildi. Kaan,sanırım kızdırdığı sevgilisinin gönlünü almayı başardı.


BİR DEMET TİYATRO


Gelelim esas konuma… Gündemi bir süredir bu ikilinin isimleri meşgul ediyor. Demet Özdemir-Oğuzhan Koç. İlk yan yana görüntülendiklerinde ilişki haberlerini yalanlamışlardı. Şimdi ise ilişki onaylandı ve aynı hızla Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’un 5 senelik eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile olan fotoğrafları gün yüzüne çıkarıldı. Sadece sanat camiasında değil bizim günlük hayatımızda da ilişki içindeyken aynı sofraya oturttuğunuz sevgiliniz ve arkadaşınızın yarın öbür gün el ele olması kadar yaralayıcı,küçük düşürücü bir hareket olamaz. Bunu nasıl yapıyorsunuz? Büyük konuşmak huyum değildir ama insanın irade denen bir nevse sahip olduğuna inanırım. Aşık olduk ne yapalım? Benim için asla bir açıklama olamaz. Demet’in bu ilk vukuatı da değil.Ezgi Eyüpoğlu-Kaan Yıldırım çifti ile arkadaş olan Demet,çiftin boşanmasıyla yine Kaan Yıldırım ile sabahlarken görüntülenmişti.Aşk dedikoduları yalanlandı,dertleşiyorduk gibi bir açıklama yapıldı.Demet’i hiç tanımıyorum,çok da başarılı işlere imza atıyor lakin kamuoyunda oluşturduğu algı ona hiç yakışmıyor söylemeden geçemedim.

AMERİKA KARIŞTI


Haftaya Amerika’nın ikonik çiftlerinden Kim Kardashian ve Kanye West’i boşanma haberi ile başladık,olayın magazinsel boyutunu konuşalım derken daha büyük bir haber ile çalkalandı Dünya. Başkanlık seçimlerinde kaybeden Trump’ın yandaşları kongre binasını bastı ve ortaya akılalmaz görüntüler çıktı.Daha geçen sene Amerikan polisi tarafından katledilen siyahi bir vatandaşın yarattığı üzüntü ve karışıklık sakinleşmemişken bir yeni kaosa uyandı ülke.Seçimlerde hile olduğunu iddia eden Trump,bu ayaklanmaya çanak tuttu diye yorumlanıyor bu durum ama Trump,hiç suçlu değilmiş gibi yandaşlarına geri çekilmelerini ve barışın önemli olduğuna dair konuşmalar ile sesleniyor.2021’den beklediğimiz görüntüler bunlar değildi kesinlikle.

Yorum Yok

    Cevapla