Menu
Genel

ÜNLÜ YILDIZIN OLAYLI GELİŞİ


HAYAT DEVAM EDERKEN

Ülkemiz için zorlu günleri bir nebzede olsa geride bıraktığımız bir hafta oldu. Şahsen ilk defa bu kadar tedirgin ve âciz hissettim kendimi ülkemiz yanarken ve onca canlıyı bu yangınlarda kaybederken. Çok şükür yangınların büyük bir kısmı kontrol altına alınarak söndürüldü. 2021 yaz sezonu burukta olsa devam ediyor. Özellikle yangın bölgelerine yakın turizm ilçeleri vatandaşlara sesleniyor. Pandemi döneminde işsiz kalan esnaf ve işletmeler tatilcileri bekliyor. Birçok sektörde evine ekmek götürenler için turizm durmamalı. Bu hafta yazımı Bodrum’dan yazıyorum. Buradaki işletmelere sorduğumda evet yangınlar gelen misafirleri tedirgin etmiş hatta birçok kişi tatillerini iptal etmiş ama şu an Bodrum eski haline dönmüş gibi gözüküyor.



Dijital portal Netflix’in en çok izlenen filmlerinden birinin erkek başrol oyuncusu Michele Morrone bu hafta İstanbul’a geldi. Yakışıklılığıyla kadınların gözdesi olmuş isim aynı ilgiyi Türk kadınları ve Türk basınından da gördü. Michele’in İstanbul’da ilk çaldığı kapı bir estetik merkezi oldu tabii herkes merak etti hangi işlem için ülkemize geldiğini.Benim tahminim iyi bir reklam çalışması olduğu. Reklam veya değil yakışıklı oyuncu Türkiye’den bol bol paylaşım yaparak buraya olan sevgisini dile getiriyor diğer yabancı ünlüler gibi sessiz sedasız ülkemizde vakit geçirip geri dönmüyor bu yaklaşımı hepimizin hoşuna gitti. İstanbul’da bir gittiği mekanda ise oyuncu, kendi suratından yapılan maskelerle karşılanmış. Pek de vizyonlu ve enteresan bir karşılama olduğunu söyleyemeyeceğim… Daha iyisini yapabilirdiniz.

EDA NE YAPSA OLMUYOR

Sosyal medyanın bu kadar hayatımızda yer etmediği dönemde kim nerede ne yapmış diye magazin sayfalarını karıştırırdık. Hiç şüphesiz her haftanın konusu Eda Taşpınar,ne yapmış ne giymiş olurdu. Instagram’dan sonra etrafımızda o kadar çok Eda olduğunu gördük ki şimdi bize hiç farklı ve cazip gelmiyor. Kendisini beğenirim fakat benim gözlemim basının bu ilgisizliği kendisini rahatsız etmiş olmalı ki sürekli birbirinden absürt Instagram kareleri paylaşmaya devam ediyor.

Yorum Yok

    Cevapla