Menu
Genel

UFAK KAÇAMAKLAR


Pandeminin en derinden sarstığı sektörlerin başında turizm geliyor. Turizmci bir ailenin kızı olarak sektörün ne denli etkilendiğini üzülerek takip ediyoruz. Şu an tatil yapmak,seyahat etmek bizler için bir lüks değil ihtiyaca dönüştü. Avrupa başta olmak üzere birçok ülkede sınırlar kapalı. Sınırları açık olan Amerika,Meksika gibi ülkeler sosyetenin tercihi oldu. Özellikle Miami ve Tulum korkusuz seyahat severlerin seçimleri arasında. Ülkemizde durum ise kar sezonu ve sömestrin gelmesiyle kayak otellerinin hareketlenmesi. Palandöken,Erciyes gibi uçakla ulaşımın rahat olduğu lokasyonlar gençler tarafından tercih ediliyor. En revaçta kayak merkezi ulaşımın en rahat olduğu Uludağ sonra Kartalkaya. Uludağ’da düzenlenen kar partileri çok polemik yarattı evet lakin turizmin hareketlenmesi sevindirici.

Temsili


ŞEHİR İÇİNDE


Restoran ve kafelerin kapalı olması hem esnaf hem yeme-içme severler için sıkıntılı bir dönem oldu. Korona ile savaşımız devam ediyor. Bu dönemin kazananı da şehir otelleri oldu çünkü otellerde restoranlar hizmet verebiliyor. Özellikle hafta sonu karantinalarında şehir otellerinde konaklama arttı. 14Şubat haftasonunda oteller ful doluluk bekliyor hatta özel çift paketleri hazırlanmış. Şehir otellerinden W İstanbul’u deneyimleme şansım oldu benim de haftaiçinde.Son dönemin yükselen online dergisi RetouchMag’ın organizasyonuna katıldık ufak bir grup. İlk önce Biruni Laboratuvar’ındaCovid testlerimizi yaptırdık ve otele giriş yaptık. Keyifli geçirdiğimiz bu 2 gün için RetouchMag ve Santorial PR ekibine,W İstanbul Ailesine teşekkürler.


GÜNDEMDE İSE


Alişan-Buse Varol çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi. Çifti tebrik ediyorum,Allah analı babalı büyütsün lakin gündem konumuz farklı. Bebek haberi Alişan’ın isyanıyla duyuldu diyebilirim. Yakın çevresiyle bebeğin ilk görüntüsünü paylaşan çift dost kazığı yediğini dile getirdi çünkü bu yakın çevresinden birileri çiftten önce bebeğin görüntülerini sosyal medyada paylaşmıştı.. Sinirlenmekte,bozulmakta çok haklılar diyeceğim fakat ertesi gün kendileri bebeği poz poz paylaştı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama… Bu çıkan tantanada çift bebeğin görüntülerini kendilerine saklayacak diye düşünülürken kendilerinin bu kadar ortaya servis etmesi kafaları karıştırdı.

Yorum Yok

    Cevapla